ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 5 de desembre de 2014

LLUMS I TAQUÍGRAFS


Amb motiu de la comissió d'investigació del no res, els de la CUP han obert un quadern de bitàcola on a banda de parlar de diferents casos de corrupció, faràn un seguiment de la comissió d'investigació del Parlament. El nom del quadern de bitàcola és Llums i taquígrafs, si cliqueu aqui hi accedireu. o a través del banner que he posat al bloc, que no quadern de bitàcola, expressió que em remet a les catacumbes de la xarxa.
He escrit al començament comissió d'investigació del no res, perquè com que estem a punt de que el president Mas convoqui eleccions per al febrer o març del 2015, el parlament s'haurà de disoldre i la comissió d'investigació també. Ves que no sigui per aquest motiu que CiU i PSC han canviat d’opinió i han permès que s’hagin incorporat una trentena de noms al llistat de compareixents de la comissió d’investigació sobre frau, evasió fiscal i corrupció política. Els més destacats, els vinculats als casos Pretòria i Palau (Macià Alavedra, Lluís Prenafeta, Bartomeu Muñoz, Luis García ‘Luigi’, Fèlix Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar), però també Fidel Pallerols, Lluís Gavaldà i Javier de la Rosa.

Ja saben el que es fan, cap d'aquests podrà declarar. I després volen que creiem en la clase política

« PREV
NEXT »

4 comentaris

  1. contents i enganyats, em recorda episodis de 'Sí,ministre'

    ResponElimina
  2. Júlia, si Mnistre era un retrat descarnat de com funciona un govern, amb un cinisme i ironia únics, made in Gran Bretanya.

    ResponElimina