BLOGUEJAR NO ÉS BO PER L'ESQUENA


El blocaire saudita Raif Badawi va començar divendres a Jeddah a rebre les 50 fuetades de les mil a les que ha estat condemnat "per insultar l'Islam", pena accesoria als deu anys de presó que està complint. El seu crim, explica la responsable de Reporters Sense Fronteres Lucie Morillon, ha estat obrir un debat públic sobre l'evolució de la societat saudita. Al novembre va rebre el premi a la Llibertat de Premsa que concedeix aquesta organització -la secció espanyola l'apadrina per promoure la llibertat d'informació. Altres organitzacions, com Amnistia Internacional, també s'han mobilitzat per demanar la seva llibertat. Raif Badawi té 30 anys. 


I això tambè és l'Islam. Quan avui Pilar Rahola al tallat party de Rac1, a una tal Montse - que li havia enviat un tuit titllant-la d'islamofòbica per dir pel seu nom els imams integristes que tenim a casa que no censuren i fins i tot atien el maltractament a la dona - dient-li: nena tu no has entés res, lo qual és cert , i tractant-la o definint-la pel seu nom: idiota, tot i que després no se per que ha demanat disculpes, ha retratat un tipus d'itiota no necessàriament fémina, que simplement ho és, perquè ni de l'Islam ni de la vida en general semblen no haver entès res, i quan algu no enten res, se sol dir i és correcte fer-ho aixi que és un idiota, i us ben asseguro que n'hi ha molts, de fet estem rodejats, envoltats d'idiotes constantment. Ja li ho va dir un dia Salvador Espriu a un admirador seu, que encara deu estar astorat si es que encara piula.

Comparteix:  

Comentaris

  1. Ademas la idiotez tiene una gran capacidad de adaptacion, no conoce clases sociales, ni ramas politica hay idiotas autoritarios e imbeciles democraticos, afecta a gordos y a atletas olimpicos, se amolda y sobrevive por los siglos de los siglos, nuevas generaciones de idiotas por internet han sustituido a los añorados idotas de taberna. Bien visto la idiotez es una superviviente nata . Estos de los latigos son medievales, hay sistema de manejo de la poblacion más eficaces y sin hacer tanta escandalera.. ineficacia en estado puro. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Daniel, lo que sucede es que cada vez hay mas idiotas, es como una plaga QUE SE EXTIENDE RÁPIDAMENTE.

    un saludo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada