ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

CARTA AL PRESIDENT PUJOL


L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, la seva esposa, Marta Ferrusola, i tres dels seus fills han arribat a quarts de deu d'aquest matí a la Ciutat de la Justícia per declarar com a imputats per frau fiscal enmig d'un important desplegament policial i expectació mediàtica. Després de dues hores, Pujol ha acabat la seva declaració en la que ha contestat totes les parts llevat les de l'acusació particular de l'organització Manos Limpias. Ferrusola s'ha acollit al seu dret de no declarar.

"Sr.Jordi Pujol:

No se si vostè llegirà aquesta carta, que importa!. Sap, veient aquestes imatges reflectides a la fotografía, entenc el calvari que aquesta situaciò deu representar per vosté. No puc evitar-ho, intento posarme en la seva pell i no sé si seria capaç d'afrontar-ho, encara que sigui a desgrat i amb una certa fins i tot insolent displicencia, com ho fa vostè.
Que hagi robat, s'hagi apoderat, o canviat de lloc diners, m'ès igual, de fet ho fan gairebè tots, i a la gent tampoc és que l'escandalitzi massa, però vostè no era tots, vostè era el líder, el patriota, l'home que ens renyava i donava lliçons de moral i ética sovint, l'adalil del país, l'home que parlava de fer país, de la feina ben feta, i ja ho veu, tot era mentida tot era una puta aparença, i vostè Sr. Pujol és exactament igual als altres, o possiblement pitjor, perquè en aquest país hi havia molta gent que creia en vostè, que hauria posat la mà al foc per vostè, i vostè. No es el que els hagi decebut, és que els ha enganyat, els ha traït. Vostè, la dona i la mainada. Sap Sr. Pujol, al principi em feia mal, no m'agradava alló de 'el clan Pujol', però és que és tracte d'això, d'un clan, Sr.Pujol, i això un patriota, un home de país, mai ho faria, mai ho hauria fet. Vostè no és un patriota, ni un home de país, ho sento sr. Pujol, vosté és un vulgar pispa a l'engros. I constatar això, encara que ens hagi  costat acceptar-ho, a molts, ens ha fet molt de mal."
Atentament

Francesc Puigcarbó
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Y ami también...¿ quién lo iba a decir ? me ha jodido ?

  ResponElimina
 2. Mañana saco un comentario a colación. Intuyo que te dejará medio confuso, pero es que el Jordi me caía bien dentro de todo. Verás el porqué. Aporto pruebas.

  ResponElimina
 3. i a mi tambè em queia bé,hi hauria posat la ma al foc per ell. es de l'ùltim que hauria pensat que seria com la majoria. I no tot ha estat dolent en la seva obra de Govern, però al fin al ho ha esguerrat tot.

  salut

  ResponElimina
 4. Potser un dels pitjors mals que ha fet, tu ho insinues, és fer perdre la innocència a aquells que encara en conservaven una mica. Dit d'una altra manera: si ell ho ha fet, què no faran els altres!

  ResponElimina