ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 16 de gener de 2015

JE NE SUIS CHARLIE, ESTÙPIDS


«És l'economia, estúpid» (the economy, stupid), va ser una frase molt utilitzada en la política nord-americana durant la campanya electoral de Bill Clinton en Esados Units. La frase va quallar i ha tingut moltes derivades, de manera que legalment sense que ningú s'ofengui excessivament es pot dir estúpid a qualsevol i quedar-se tan ample. Com succeeix amb tot a la vida, l'abús treu valor a la frase brillant en el seu moment i la reiteració la deixa reduïda a la vulgaritat del no-res. 
Una cosa semblant està passant amb el 'Je suis Charlie' usat fins a la sacietat a a ran de l'atemptat diuen que auspiciat per Washington contra Charlie Hebdo, i això cansa, avorreix i a més adocena, 'Je ne suis Charlie' estùpids, seria el correcte a dir, a més a més, dibuixaven molt malament. I això no és enaltir el terrorisme, és constatar una realitat palesa. Ja n'hi ha prou de tanta hipocresia, que ni Mahoma comprava la revista aquesta i ara n'han hagut de tirar cinc milions d'exemplars, per a cinc milions d'estùpids que en sa vida havien comprat ni un sól ejemplar de la revista.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Y tanto que es la economía. La revista estaba en les acaballes i ja no podía seguir..

    ResponElimina
  2. AIXÓ QUE DIUS TAMBE, però al que em referia és a l'àbus del 'Je suis' que s'està fent i ja em veg a venir que es seguira fent, com a passar amb la frase de Clinton que s'aplicaba a qualsevol questió, jo el primer que ho fet en més d'una ocasió.

    ResponElimina