ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 7 de gener de 2015

UN GREU I SAGNANT PROBLEMA


Ja ho havia avisat en més d'un escrit. hi ha un enemic, un vell nou enemic, de fet el de sempre, contra el que no podem lluitar, contra el que no valen els ejercits convencionals ni les forces de seguretat, un enemic disposat a morir per matar, i que ens pot atacar quan vol i allí on vol; l'altre dia a Dijon, el noi de la comissaria de Joué-lès-Tours, i avui l'atemptat a la revista satírica Charlie Hebdo. 
Comença a ser preocupant tot aquest moviment islamista al cor d'Europa, i es miri com es miri, nomès hi ha una solució, s'ha d'expulsar a tots els àrabs d'Europa. no en pot quedar ni un, aÍllats al seu terriroti és on han d'estar, i a la recíproca els europeus ja es poden començar a oblidar de visitar qualsevol d'aquests països. Per suposat els primers que s'han d¡expulsar són els de Qatar, els principals terroristes i fer-ho acceptant les conseqüencies que comporta. O aixó, o tenim un greu i sagnant problema, dia a dia, ciutat a ciutat, poble a poble, Ja que no podem lluitar contra aquest enemic, aïllem-lo, a veure si en el seu territori es consumeix en la seva pròpia i fanàtica intolerància.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. S'ha expulsar tots els àrabs d'Europa? I qui són els àrabs? És que no hi ha diferència entre musulmans, maometanos i integristes? La mateixa confusió es produeix respecte als jueus, israelians, israelitas, i probablement respecte als occidentals, europeus, cristians, catòlics, protestants, capitalistes, blancs ... No es pot generalitzar ni matar mosques a canonades, ens posaríem a la mateixa alçada del fanatisme i dels fanàtics, d'aquí i d'allà.

  Salut!

  ResponElimina
 2. No creo que se arregle de la manera que nos dices.
  Sólo lo puede arreglar la educación. Y no hay otra solución.
  Salut

  ResponElimina
 3. Ja se que estic matant mosques a canonades Loam, però es que aqui, a EUROPA tenim un problema molt greu, sobretot a França, ahir precisamrnt vaig estar parlantambn mb el cosi de la dona que viu a Nimes, i en aquest sentit hi ha molta preocupació per l'auge de l'integrisme islàmic.
  TENIM UN PROBLEMA MOLT GREU DINS DE CASA i no sabem com resoldre'l.

  ResponElimina
 4. Miquel: no hi ha possibilitat d'educació ni de dialeg, no es pot dialogar amb els fanàtics, o acabes amb ells o ells acaben amb tu.

  ResponElimina