EL DIT I LA LLUNA


El problema de molts ignorants és que no són conscients de ser-ho.

- El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat aquest dissabte que quan el seu partit arribi al govern andalús "ensenyar a pescar o a deixar que la gent tingui la seva canya de pescar", però no vol "repartir peix ni molt menys quedar-se amb part del peix, que és el que fan alguns".
Aquesta afirmació ha aixecat molta polseguera, i tot porquè molts no van entendre que Rivera es referia usant el vell proverbi xinès, a que a Andalusia hi ha molta cultura de la subvenció en comptes de la del treball, és a dir que no té res a veure amb l'art de la pesca com alguns han entés o han volgut entendre o els ha interessat entendre.
A Andalusia hi ha molt mamonero entre Eres, peonades i sandungas, i això que no es pot negar, és al que es referia Albert Rivera, i és que hi ha molts que miren el dit en comptes de la lluna que l'assenyala.
El que no entenc és per què Rivera es va disculpar després. Com diu la dita: dient les veritats es perden les amistats, i si a sobre les amistats són ignorants, pitjor encara.


SBD - 19.02.2015

Comparteix:  

Comentaris

  1. En 1985 las únicas provincias que tenían las peonadas eran Andalucía y Extremadura.
    Aquello fue un voto cautivo..y sigue siéndolo actualmente.
    Allí este pájaro no sacará un voto...se está de puta madre trabajando 7 y cobrando 30

    ResponElimina
  2. qUAN ENS POGUEM VEURE, UN DIA D'AQUESTS, te n'explicaré unes quantes com la primera vegada que vaig anar a Málaga, o a Cadis. Per sucar-hi pa. O a Xeres de la Frontera que ja és de cagati lorito.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada