ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 6 de febrer de 2015

HAURIA DE SER DE SENTIT COMÚ


És, o hauria de ser de sentit comú que si l'ajuntament de Reus prohibeix l'us de la burca o el nicab a la seva ciutat, no faci cas del TSJC, i apliqui la llei que ha fet per protegir i protegir-se d'aquesta anomalia religiosa o pseudo religiosa, o mal aplicada lectura de l'Alcorà.
És, o hauria de ser de sentit comú, que un jutge en el seu temps de lleure, redacti la Constitució que li roti, dit curt i ras, i no per aquesta acció hauria de ser penalitzat o inhabilitat.
És, o hauria de ser de sentit comú. que no es por alterar tot un pla d'estudis d'un Institut, perquè una o com a molt dues families reclamin, interessada, politica i mesquinament, més castellà per als seus fills, als qui no els fan cap favor, ans al contrari, els utilitzen mesquina i miserablement, per tant, el més de sentit comú, seria o que s'adaptessin a l'ensenyament que hi ha, i fa temps que hi és, o simplement, si no ho accepten, se'ls expusés de l'Institut, que un ja en comença a estar fart de ser tan políticament educat i correcte i totes aquestes bestieses.
És, o hauria de ser de sentit comú, que si la Generalitat, té transferit comerç exterior i turisme, crei oficines comercials allí on ho consideri oportu d'Europa  i part de l'estranger, sempre i quan no es diguin ambaixades sinó el que són, oficines comercials de negocis.
És, o hauria de ser de sentit comú, que com a l'acudit de l'Eugenio, algú del Barça en comptes de dir 'buho', digués Florentino, he dit Florentino, perquè és d'on ve gairebé tot el mal i no d'Almansa.
És, o hauria de ser de sentit comú, que algu reconegui que la Soraya és o creu que som idiotes, quan la sosdita es refereix al 'papus' - perdó, a Monedero - en dir que com s'ho faria l'Estat, si tots el contribuents fessin com aquest senyor que ha regularitzat la seva situacio fiscal. Es veu d'entrada que la mossa oblida entre moltes, dues questions: Barcenas, el Bigotes i altri, i que el principal engreixador de les arques de l'Estat a l'hora de pagar impostos, és un tal Lionel, mentre que el Florindo com li diu el pare, no apareix en el top 10 de contribuents. Ni el Florindo ni ningu de la llotja d'aquell franquista alacantí que ens va pispar l'Alfredo amb males arts.

I clar, a la vista d'aquest panorama des del pont tan decebedor, a hom que, en cap cas és independentista, cansat, avorrit i fastiguejat d'aquest bestiar, li venen unes ganes enormes de demanar-li al President que declari la DUI d'una punyetera vegada, a veure si ens desempalleguem de tota aquesta xusma i que s'en vagin a fer la mar, i no a la mediterrània, que ja la tenim prou contaminada. Paraula d'Stone.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. és que a un ja SE L'HI INFLEN LES PILOTETES, ahir els del Tauli em varen donar el dia, demà si tinc temps ho explicaré, al pare al tinc a l'Aliança, almenys fins dilluns.

  salut

  ResponElimina
 2. Es de sentido comun que los que gobiernan resuelvan problemas en vez de generar nuevos, bueno, a lo mejor soy un iluso o no.

  ResponElimina
 3. esa seria su obligación, aunque ya sabes que prefieren crearlos, como decia Groucho.

  ResponElimina