No tens nom, ni cognoms, ni la història parlarà de tu més enllà d'avui o com a molt demà. Tenies nomès vuit anys i uns malnascuts covards i miserables varen adosar una bomba al teu cos menut. No crec et convencessin de fer el que vares fer, ni que ho fessis de bon grat, segurament et devien amenaçar que si no ho feies farien mal als teus, o potser no eras del tot conscient del que anaves a fer, o simplement vares pensar que a la vista del panorama, quan més aviat s'acabès tot millor. 
En que devies pensar mentre et dirigies al mercat?, mentre et negaves a ser registrada, i en el moment d'accionar la bomba que et va arrabassar la vida a tu i a cinc innocents més. Perque tu, nena sense nom has estat victima que no botxí d'aquest acte bàrbar, i l'ùltim dubte que em queda és si mentre et dirigies al mercat, alguna llàgrima, encara que fos nomès una, brollava dels teus ulls.

"Nou atemptat a Nigèria en què els gihadistes han utilitzat una nena de tan sols vuit anys com a terrorista suïcida. En aquesta ocasió, l'atac s'ha produït aquest diumenge a la localitat de Potiskum i ha causat la mort almenys de cinc persones i ferides a una vintena. Aquest és el tercer atac terrorista perpetrat per una nena des de l'inici del 2015.

Segons han explicat diversos testimonis a l'agència Reuters, l'atemptat s'ha produït en el control d'accés a un mercat de la localitat. «La nena es va negar que la registressin a l'entrada. Llavors es va produir una discussió», ha explicat Ibrahim Maishago, un testimoni, que ha afegit: «Llavors va accionar la bomba, matant-se a ella mateixa i cinc persones més». Diversos testimonis han coincidit a descriure «com una nena petita» la terrorista, estimant que «no tenia més de vuit anys».
elperiodico,cat



SBD - 23.02.2015