A voltes amb el tema que m'ocupa del 23 de març, he trobat aquest text de Wilde sobre l'art i l'artista que crec és molt aclaridor: 

"L'artista no és mai morbós, es limita a expresar-ho tot. Roman a banda del seu tema i amb els seus mitjans produeix els efectes artistics. Dir morbós a un artista per què tracta estats morbosos és una bestiesa, és tan ridícul com tractar de boig a Shakespeare per què va escriure el rei Lear." 

I és que la censura de Blogger és preocupant, perquè han començat pel sexe, que, com a bons puritans (oficialment) és el que mes els preocupa, ah! i sexe gratuït, que si és pàgina de pagament ja no hi ha problema. Vindria a ser com els diaris de paper que critiquen la prostitució i després tenen pàgines senceres d'anuncis de senyoretes que fumen i en tracten de tu, o sia: 'putes', almenys els de 20 minutos varen eliminar aquest tipus d'anuncis de la seva ediciò en paper, però no se si ho ha fet algun altre mitjà. Espero que ABC i la Sinrazón no publiquin en els seus casts i puritans diaris aquest tipus de publicitat de bagasses, els de la COPE es podrien enfadar molt, o potser no tant ara que, gràcies a la cosa aquella amorfa dita o sosdita Ministre Wert, els nens de primara aprendràn a resar al Déu dels catòlics. 

"Puritans, no te res a veure amb els purins, però solen fer tambè molta pudor." 

Ai! Que bona gent són els de la COPE, com cuiten de la nostra  ànima i el nostre esperit....., bé, això ho fan entre violaciò infantil i violaciò infantil que és el seu esport favorit, desprès de robar cases i hisendes més o menys legalment als difunts que no han testat o els han entabanat per que els hi deixessin a ells. I podria parlar del fosc i obscé negoci de la Mesquita de Còrdova, que algun dia pagaran car, i tantes i tantes obscenitats d'aquesta esglèsia corrupta i pervertida. Però això no molesta a ningú, sembla, ni hi ha cap mena de censura o prohibició, ni tan sols de moment, en el fet de denunciar-ho.... tot arribarà. La sinistra ombra de Rouco és allargada.