El president dels inspectors d'Hisenda de l'Estat (IHE), Ransés Pérez Boga, ha afirmat avui que comparar el PP amb Càritas és "poc afortunat" i és com comparar "un elefant amb una pistola". En una jornada organitzada per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE), Pérez Boga s'ha referit així a l'informe que l'Agència Tributària ha enviat al jutge del cas Gürtel, Pablo Ruz, sobre les donacions rebudes pel PP.

Pérez Boga ha destacat que la comparació d'una ONG amb el PP no és procedent i ha afegit que tenen un sistema de finançament diferent. Així mateix, ha indicat que hi ha consideracions de tipus jurídic que les ha de fer un jutge i no l'Agència Tributària. A més, ha recalcat que Hisenda ha de col·laborar amb la justícia i aplanar el camí als jutges. Des que l'Agència Tributària va fer la comparació, Twitter no descansa. L'informe, que concloïa que no s'aprecia delicte fiscal, ha generat ia dos trending topics. # PPcomoCáritas i #haztudonativoalPP ens deixen una infinitat de bromes per a tots els gustos.

A ells els hi és igual, s'en foten del mort i de qui el vetlla, neguen la menor, la major i la derivada, però s'en van sortint i com acabaran defenestrant al jutge Ruz, tota aquesta historia de la trama Gürtel, acabarà en no res, com va passar amb el cas Naseiro i altres. Dit aixó, que no us passi pel cap manifestar-vos i assetjar-los - per exemple -  a l'entrada de Parlament, us poden caure 3 anys de presó si o si. És el que té viure en un país de xoriços i mamandurries, et foten un ull enlaire els mosssos d'esquadra i no passa res (als mossos), però si et queixes i protestes te'n pots anar a la garjola. 



Contra Franco viviem millor. Pet cert, a les noves monedes del rei Felip sis, diuen que hi ha una inscripció que diu 70 años de paz. Visca Franco! per la part que li toca d'aquests 70 anys en els quals 40 corresponen a la seva dictadura.