ÚLTIMS ESCRITS:
latest

'CON OCHO BASTA'A set mesos per a les eleccions catalanes, el panorama de l'escenari electoral es complica i cada vegada la dispersió i la fragmentació del vot són més acusades. Avui CiU seria el partit més votat, però només tindria el recolzament del 20% dels votants. Relativament a prop quedarien ERC i Ciutadans; el partit d'Oriol Junqueras superaria en escons el d'Albert Rivera, però aquest aconseguiria més vots que els republicans. De fet, alguns dels canvis més rellevants que fa evidents el Baròmetre tenen a veure amb aquestes dues forces. ERC obté la seva intenció directa de vot més baixa des de les eleccions, i per més enquestes que es facin els resultats que pugui assolir Podemos és una incógnita.

Dit això, amb mi que no hi contin cap d'aquests partits, ja he deixat de creure-hi i sé que cap d'ells em solucionarà ni un dels problemes que pugui tenir com a ciutadà ni els del conjunt del país, i en canvi que tots em costaran diners.El que no entenc és com por haver-hi gent a Catalunya que voti Pp o Ciutadans, sóc incapaç de trobar una sola raó objectiva per votar a ambdós, prescindint de qui lideri l'espectre en un moment o altre. Al Pp encara ho puc mig entendre, ara Ciutadans, i més amb el personal demagògic, populista lerrouxista que hi deambula si que no ho entenc, i això que Rivera ara que ha volgut escampar el seu partit per Espanya ja ha aixecat els recels dels qui més el recolzaven, el Pp i alguns mitjans afins al règim de Madrid, que s'han afanyat a desqualificar Rivera i el seu partit, que ara ja no és Ciudadanos sinó Ciutadans, quan en realitat no és ni una cosa ni l'altre, com UPyD, no és més que un reducte per arribistes demagogs populatxeros, i de la mateixa manera que UPyD és Rosa Diaz i prou, Ciutadans és Albert Rivera i prou, amb alguns subalterns de tercer ordre rebotats d'altres partits tan l'un com l'altre, o sia pocs i pura xusma política.
De fet Ciutadans s'ha empassat UPyD que és ja purament residual, com hauria de ser i ho acabarà sent Ciutadans, car els vots que pugui treure a les properes eleccions seran de gent que no ha entes res, i no no pot ser que a Catalunya n'hi hagi tants, encara que tambè n'hi haura que votarà Podemos, que si fa no fum....
'Con ocho basta' deia una vella serie de TV, però aquí, amb vuit en sobren molts, exactament això 8. Sincerament, no em veig amb cor de votar per cap d'ells....
Hi havia un projecte que no se com està actualment, em refereixo a Ciutadans en Blanc, que s'autodefineix com un moviment ciutadà espanyol que es presenta a les eleccions polítiques espanyoles, i persegueix que els vots en blanc en aquestes eleccions siguin computats de manera que si arriben els suficients per obtenir un escó al Congrés dels Diputats i en els respectius autonòmics, aquest quedi buit. Per aconseguir-ho varen formar un partit polític amb el mateix nom. L'únic objectiu del partit és aconseguir que el vot en blanc sigui computable, i excepte per aprovar la llei que ho faci, els representants del partit haurien de deixar buits els escons que poguessin aconseguir i retornaran els seus sous, havent de comprometre a això per escrit per poder formar part de les llistes. A dia d'avui si s'emet un vot en blanc actualment no computarà a l'hora de repartir els escons del Congrés, cosa que es pretén que sí que passi amb els vots a favor de Ciutadans en Blanc. M'imagino que ha acabat en no res, de fet tampoc seria la solució, car la solució és deixar el Govern d'un pais en mans de gestors qualificats i profesionals i prescindir dels polítics,  perquè ja hem pogut comprovar que els polítics no són el remei de la democracia,  sino la malaltia i aquesta pel que es veu és incurable.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Como decía el Trillo..
  Vaya tropa ¡¡¡

  ResponElimina
 2. Ciutadans ha abduit gran part de l'espanyolisme de la banda PSOE del PSC, fins i tot dels antics comunistes, a mi no m'estranya gens el seu inesperat èxit escoltant el que escolto i veient el que veig.

  ResponElimina
 3. precisament per aixo que dius Júlia, no entenc com es pot votar aquest no res de partit, sense cap mena d'ìdeari ni projecte polític com és el cas d'UPyD, a banda de fer demosca collonera al Parlament C's i a l'Espanyol UPyD.

  ResponElimina