ÚLTIMS ESCRITS:
latest

I DESPRÉS . . .


No sé si són conscients els nostres polítics que hem començat a abandonar el nihilisme i fins i tot l'hedonisme en els que estàvem instal·lats, que tot està començant a canviar i està apareixent una nova manera de fer política, que és el que si els té preocupats; el sistema vell ja no val, Duran i LLeida segurament serà la primera victima a caure, l'obsolet del personatge el fa inviable i rere d'ell la majoria, no ja de personatges, sinó de partits. No n'ha de quedar ni un, des de IU a ERC i emmig la resta, són una rèmora onerosa que no té cap utiitat, que no serveix per a res i costa molts diners a l'erari, amb una coeficient intel·lectual minso, deambulem pel parlament en un espectacle entre avorrit i patètic i al màxim que arriben és al i tu més vers el contrari, enfangats uns i altres en les propies corrupcións. Són una vergonya, pura xusma corrupta i no se'ls hi ha de donar ni un sol vot, és perdre el temps i els diners.

NO VOTAR seria l'inici de la revolta, que és necessària per acabar amb aquesta partitocràcia vergonyant, enfangada fins al cul en la seva pròpia miseria moral i ética. Però per que això fos possible, caldria una societat, un poble conscient, lúcid, reivindicatiu, viu, conscient dels seus drets, que ja ho és prou dels seus deures, i estem molt lluny d'arribar a aquest estat pre-revolucionari . Per tant, aneu i voteu PP, PSoE, CIu, ERC, C's i tota aquesta patoleia, voteu,  quedeu-vos cofois i descansats, convençuts d'haver exercit el vostre dret democratic, quan en realitat el que hauriem de fer no és votar sinó botar-los a tots, que així es fan les revoltes, i després que sigui el que els déus vulguin, pitjor que ara no estarem. 
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Lo tengo claro...estos de mi no chupan nada.

  ResponElimina
 2. Francesc, jo també estic d'acord, ho he pensat moltes vegades i si, arribo a aquesta conclusió, però contem que els fidels de cada un sempre els votaran, i sempre seran igual o més que nosaltres. S'hi ha de passar molt de temps per arribar a què siguem tots. És complicat, no creus? O que caiguin per ells mateixos, sense que arribi el dia del vot.

  ResponElimina
 3. Miquel: mentre els altres votin, encara que no els votis tu o jo, ells continúen 'chupan'

  ResponElimina
 4. Aquest és el problema Josep, la meva donam sistemáticament vota PSC, i n'hi ha molts d'aquests a tots els partits.
  S'haurà de veure l'efecte Podemos i C's a les prOperes eleccions, a veure que passa. POT HAVER-HI SORPRESES....

  ResponElimina