PRESUMPTES iMPUTATS


Suposo que ha estat el pes de la opinió pública, o que el Pp té mólts imputats per corrupció o altres delictes relaciones amb activitats de govern, afegint-hi la seva incapacitat de posar fre a aquests imputats, que s'han tret de la màniga un bonic eufemisme, que permetrà a tots els seus polítics imputats anar a les llistes electorals com si res hagues passat; tots el pressumptes corruptes afectats del Pp ja no seràn 'imputats', car pasaran a ser 'investigats'. amb lo que Rajoy i el resto de la patoleia amb el canvi de nom, es queden tan amples i es pensen que com som beneits, ens ho hem empassat, i es vanten de que ja no tenen imputats, i fins i tot diria que s'ho creuen. 

Obliden aquestes ments privilegiades del Govern, que les paraules, de seguida, prenen una càrrega semàntica independentment de la voluntat dels seus creadors. I que la paraula 'investigat' prendrà, més aviat que tard, les mateixes connotacions que la d'imputat. O sigui que quan ells diguin, no! aquest senyor no està imputat, està sent investigat, tothom entendrà que està imputat. El que no se jo és si al Congrés caldrà canviar-li la seva definició i en comptes de Congres dels imputats, haurem e dir-li Congrés dels investigats. Ai senyor, com hem canviat!.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Me encanta el diseño de las palabras ¡

  ResponElimina
 2. Quan era petita pensava que totes les paraules que contenien 'puta' eren pecat, com aquesta... tot i que no sabia pas què volia dir la del pecat, ep.

  ResponElimina
 3. Miquel, no ho he tret d'enlloc, encara que segurament algu ja ha fet aquest joc de paraules abans que jo.

  ResponElimina
 4. Júlia: ser puta no és pecat, ser un im- puta-t si, i d'aquests n'hi ha bastants que a més són puteros.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada