BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » DOS GERMANS MOLT PERILLOSOS

DOS GERMANS MOLT PERILLOSOS

- Francesc Puigcarbó - dimarts, 14 d’abril de 2015 - 14.4.15


El barber que hi ha molt a la vora de casa i al qui hi anem amb el pare a tallar-nos els cabells, és marroqui i a més a més va a prendre el tallat o el cafè al bar del costat d'un que és de Bangla Desh. Conec ambdòs i que hom sàpiga no tenen cap cosi llunyà, o l'amic d'un cosí llunyà o l'amic d'un amic d'un cosí llunyà que pertanyi al moviment gihadista. No són doncs en cap manera, sospitosos de res ni perillosos per res.
Hi ha dos germans als qui en certa manera conec: un que fa el xitxarel·lo que és tot el que dona de si per l'Ajuntament de BCN, i l'altre que és Ministre de l'Interior de l'Estat Espanyol. Aquest si que són perillosos, un per curt de gambals i l'altre per integrista ultra catòlic, mentider i difamador compulsiu. Ambdós estàn malalts, sobretot d'estulticia, i no hi ha possibilitat de curació. 
Pel seu bé i sobretot pel nostre, haurien de ser rellevats ambdòs de tots els seus càrrecs públics, i retirats a un lloc segur on no puguin fer cap mal. 
Són un perill, un problema real amb el que hem d'anar molt en compte. Són ambdós intolerants actius i perillosos, molt perillosos, l'ùn per beneit, blai, beroi i bajaula i l'altre per ultra-radical catòlic, apostòlic i reumàtic mental.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

3 Comentaris :

 1. Me dan miedo. Tal como suena.

  ResponElimina
 2. quan es dona poder a un poca pena, servil i lacai se'l transforma en un ésser molt perillós , car no té consciència real del seu poder i n'acaba fent un ús molt maldestre i barroer.

  APAREIXERÀN PISTOLERS, i sinó al temps.

  ResponElimina
 3. En llegir el títol del post al meu blog, he imaginat quins podien ser. No m'he equivocat. No diré res més.

  ResponElimina