"El pacte CiU-ERC arriba a racons fins ara impensables. Així ho demostra l'entesa que han mostrat aquest matí un dels valors en alça dels republicans i alcalde de Moià, Dionís Guiteras, i el conseller tranquil, responsable de Medi Natural, Josep Maria Pelegrí. Durant la sessió de control del Parlament al Govern, Guiteras ha proposat i ha demanat mesures a la conselleria per aturar la "plaga de porcs senglars".

Segons el republicà, és un autèntic problema perquè ningú no s'havia adonat que "una truja pot arribar a parir fins a més de sis de godalls!". "Han hagut d'arribar els senglars a la Diagonal perquè la gent en prengués consciència", ha afegit. Pelegrí ha entès la queixa de Guiteras i, fins i tot, s'ha mostrat sorprès de la capacitat d'adaptació al medi del senglar.

Tots dos s'han comminat a seure i trobar solucions a la plaga, tot i que Pelegrí s'ha mostrat entendrit i no ha volgut utilitzar matar com a "sinònim" de matar sinó de "capturar". Problemes com la manca de resposta de les assegurances als accidents que provoca el llibertinatge d'aquestes bèsties o les destrosses als conreus han portat al Parlament el problema."

El que acabeu de llegir no m'ho he inventat, llevat que ho hagin fet els de naciódigital.cat. El Conseller tranquil, responsable de Medi natural, Josep Maria Pelegri i Aixut, ha descober astorat i sorprès avui la capacitat d'adaptació al medi del senglar. Fantàstic, quina lucidesa la del Conseller, perquè fins ara ningú, però és que ningú en tot el Principat se n'avia adonat. Més aviat es tractava d'una llegenda urbana que deia o propagava la fal·lacia que hi havia més senglars del compte, fins que Pelegri i Aixut 'de donde vengo o de donde soy y que burro que soy', se n'ha adonat, com Sant Pau ha caigut del cavall i ha vist la llum dels senglars que es fan es desfan i es reprodueixen.
Llarga vida Política al Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació, Medi Natural i cagatilorito, tot i tenir en compte que és d'Unió, que podria ser un eximent, no hi descàrrec que valgui, aquest senyor ha demostrat que en aquest pais, qualsevol idiota ignorant i cagabandurries pot ser Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació, Medi Natural i cagatilorito, ell, n'ès la prova fefaent, que per si no ho sap el Sr. Conseller vol dir 'fehaciente' en català de la tercera via. Que els déus i el seu pare (a qui Bores no ha perdonat) el perdonin, jo com Bores, tampoc....