BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » GENT QUE MOLESTA

GENT QUE MOLESTA

- Francesc Puigcarbó - dimecres, 29 d’abril de 2015 - 29.4.15


La cadidata del Pp a l'alcaldia de Madrid Esperanza Aguirre i Gil de Biedma, diu que no vol que hi hagi gent que dormi als carrers de Madrid perquè espanten als turistes. Diu també que al centre de Madrid la queixa principal dels veïns és pels que dormen al carrer i assegura que majoritàriament són estrangers, aspecte que seria interessant esbrinar com ho sap.


Assegura Esperanza als que dormen al ras de viure bé i de formar part de màfies, de manera que creu que cal apartar-los de la vista dels seus potencials votants i expulsar-los del centre de la ciutat. A la candidata no li importa, pel que diu, que aquesta gent visqui malament, en la penúria, passant fred i penalitats, ofegats en alcohol molts d'ells per suportar la seva situació, o que no hagi albergs suficients per acollir-los; aquestes persones li molesten i li preocupen únicament perquè poden impedir als turistes viatjar a Madrid i per què aquesta actitud pot donar-li més que no pas restar-li vots.

No hauria de sorprendre l'actitud de Doña Esperanza, què a més, té raó: els pobres, els esparracats, van bruts, fan pudor i fan lleig en una ciutat tan moderna i cosmopolita com Madrid. També haurien expulsar de la villa y corte als que es pentinen amb litres de gomina, als que mengen bocata de calamars, o als que van a l'hivern amb abrics Loden, i als de les camises blanques amb el coll blau cel i corbata a ratlles; per 'supuestíssimo0 a Pepe Oneto i el seu inseparable i horrible serrell, a Eduardo Inda i uns quantas més de la seva ralea, per rancis intransigents i ignorants.

També s'hauria expulsar a l'Ós i l'arboç per ser lleig i petit el monumeny, no confondre amb Bobo i Pequeño que és un establiment de tota la vida.
La llista podria ser més llarga i incluir a tots els que no siguin suficientement guapos i guapes, no sigui que els turistes no vagin a MADRID per la seva culpa, que toes aquestes mesures són preservar aquest turisme que després diuen que no deixa ni cinc i que és de espardenya i càntir.

Tornant al principi, sobre els que dormen al carrer o en els caixers, llàstima que no estigui entre nosaltres Jesú Gil i Gil i tal i tal, aquest senyor, a Marbella quan n'era l'alcalde, ho va solucionar ràpid, va recollir a tots aquests esparracats, els va ficar a la caixa d'un camió de l'ajuntament i els va descarregar en els pobles veïns i encara van haver de donar-li les gràcies, podia haver-los gasejat.

El discurs d'Esperanza Aguirre és el discurs d'Esperanza Aguirre que es pot esperar d'Esperanza Aguirre,  i en això no enganya a ningú.

SHARE

- Francesc Puigcarbó

7 Comentaris :

 1. Joder...no he leído apenas nada.
  De ti no me hace falta
  Estoy contigo
  Estic amb tu
  aixó és despreciable
  Salut

  ResponElimina
 2. Pero he vuelo a mirar la foto....
  Cullons con la Sra Espe...és mí desesperació...
  Cuán granuja ¡¡¡

  ResponElimina
 3. Simplement és una obscena oportunista política.

  ResponElimina
 4. Francesc, Una tarda cada setmana vaig a la biblioteca i els hi explico a nens o persones grans (depèn qui vingui) històries que em demana l'Anna, una monitora de Ampans (és una fundació que treballa per la plena integració de les persones amb discapacitat intel•lectual). L'altre dia els hi vaig escriure i llegir la vida d'Anna Frank, de la manera més senzilla perquè ho entenguessin.
  Al final, l'Anna els hi va dir: Els Camp d'extermini (tal com ha dit en Josep) era un nom donat als camps de concentració establerts pels alemanys a Alemanya i Polònia. L'extermini era dut a terme en grans cambres de gas, i la destrucció dels cossos, en forns crematoris. Hi foren exterminats milions de persones: jueus i les considerades races inferiors (gitanos, homosexuals i els anomenats "asocials")
  Sabríeu dir-me vosaltres que ja sabeu com esteu, que passaria
  No van tindre cap dubte. Càmeres de gas.
  Em vaig quedar de pedra. Quan vaig arribar a casa preocupat estaven parlant del que avui dius tu. Ja hi som, vaig pensar...

  Francesc, no ho farà, no podrà, però no és simplement una obscena oportunista política.

  Disculpa la extensió.
  Salutacions.

  ResponElimina
 5. la paraula que la definiria es pitjor, rata de la política, però n'hi ha molts com ella, Josep. I HI HA COSES QUE NO LES FAN per què no poden, no per FALTA DE ganes de fer-ho

  ResponElimina
 6. Lisboa también esta llena de gente durmiendo en la calle y cada vez peor porque no tienen casa ya que los bancos se las quiraron, no tienen trabajo y se van acostumbrando a vivir de esa manera. Es que no tienen otra opción o duermen en la calle o se echan al Rio Tajo.

  La ultima vez que estuve en Madrid lo que no me gusto para nada fueron los drogadictos tocando (??) flauta detrás de la gente para que le dieron monedas.

  ResponElimina
 7. lamentablemente les hay en todas las ciudades Isabel, y más con la crisis. De todos modos, aparentemente vi más indigentes en la calle en Madrid que en Barcelona.

  ResponElimina