UNA POSTURA SENSATA


Ara que ens haviem apres com anava tot aixó dels avions, de les cabines i la seva porta, i previament un altre curset de tsunamis i el que pertoqui davant la tragèdia, ens toca un curset accelerat de brots psicòtics, mentre  a la Mediterrània se'ns ofeguen germans de 900 en 900 i el discurs hipócrita de l'administració europea és el mateix de fa un any quan el naufragi a Sicilia o abans a Lampedusa, i el mateix d'aci a dos o tres anys més quan  n'hi hagi un altre.
Per cert, que davant de tanta carronya mediàtica i opinadors que opinen de tot, tot i tot, tant en aquests casos anteriors, com ara en el del brot psicòtic, és molt d'agraïr la postura sensata de Gregorio Luri. 
Abans d'ahir va naufragar quelcom  més que un vaixell a les costes de Grecia, ho va fer tambè la nostra decencia i dignitat.
Comparteix:  

Comentaris

 1. En Luri hi toca, que ja és molt.

  ResponElimina
 2. Avui mateix un amic em diu com estan assetjats els entorn de l'institut per les furgonetes i estris dels mitjans de 'comunicació', no anem bé, com es permeten aquests circs?

  ResponElimina
 3. Me fascina eso de los listados que dice la prensa...resulta que tenía "listados" de las personas que quería eliminar...De morbo y venta de telediarios
  Ufff...y las teles en el portal y venga acosar a los niños...

  ResponElimina
 4. Júlia i Miquel, són carronyaires no pweriodistes i si jo fos el director de l'Institut els faria FORA A TOTS dels voltants de l'escola, o els denunciaria per assatjament de menors. És vergonyós!

  ResponElimina
 5. Allau, hi toca tot i ser filòsof, que encara té més mèrit.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada