L'Ajuntament de Sant Pol de Mar, ha canviat l'estelada per la bandera danesa, per complir amb el requeriment de la Junta Central Electoral i alhora recordar la moció en suport del dret a decidir dels catalans aprovada pel Parlament de Dinamarca aquest dimarts. O sia, una rucada és el que han fet, una criaturada d'elis, elis. Fins i tot la noticia, l'he publicat a Collonades que de fet és el lloc que l'hi pertoca, i fins i tot he fet conyeta amb un parell d'anuncis de retirada de bandera més.
Ho dic perquè això d'aquest ajuntament no és seriòs, més aviat és de sainet o de vodevil dolent; si l'estelada és anti constitucional, no s'ha, no es pot penjar en cap ajuntament, i punt. Fer-ho, és un acte que no dignifica ni significa, i l'únic que fa és atiar inùtils discussions bizantines, a banda de donar carnassa a l'altri, que poc i menys necessita per abraonar-se contra nosaltres. 
De la mateixa manera que a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts no oneja cap estelada (com m'ha recordat en Miquel) pel que deia, la seva inconstitucionalitat, no hauria d'onejar a cap ajuntament de Catalunya, fer-ho, no deixa de ser una rebequeria fàcil, que a més surt gratuïta, car aconseguir que aquesta bandera no sigui anti constitucional costa sang, suor, temps i llàgrimes, i a aixó s'hi apunten pocs, per massa complicat i arriscat. Ara, a penjar la bandera, com a lluir un llaç del color que sigui per ser solidari contra el que sigui, com no costa res, ni compromet a res, s'hi apunta tothom, fins i tot qualsevol ajuntament.