DELINQÜENTS SEXUALS


Una parella de Florida està sent jutjada per tenir sexe en una platja pública, cosa per la qual els podrien ficar a la presó fins a 15 anys. Així ho ha dictaminat el jutge que els acusa d'un delicte de conducta obscena i un altre d'exhibició lasciva. Segons el diari 'Collonades Mail'. La dona, de 20 anys i l'home, de 40, han estat declarats culpables i hauran de registrar-se en un llistat de delinqüents sexuals.

Rar em sembla un païs que té un llistat de delinqüents sexuals, rar i anòmal a banda d'una mica hipòcrita llepafigues, l'ùnic acte sexual obscé que conec, és quan Cristiano Ronaldo obre boca a punt de xarrupar el melindro en cel·lebrar un gol mentre s'obre de cames, però no és pot tampoc considerar delicte en ser l'acte d'un nen beneit. 
Conya merengue a banda, el que si em sembla obscé, és condemnar a una parella per practicar el noble i natural art del fornici en una platja pública (que no púbica), quan es tracte d'un acte fill de la mare naturalesa, un acte que en les seves consequencies és el que dona sentit a la vida si la cosa dels espermatozoides funciona com ha de funcionar, i nou mesos i un dia més tard dona lloc a una nova vida; això mai pot ser considerar obscè i menys encara lasciu, car en el fons l'obscé i lasciu éstà en la mirada de qui els va filmar o del jutge que els vol condemnar. I això passa per que ja no és com abans, quan de tant en  tant, pels pobles, es podien veure gossos copular pel carrer, i ningú s'escandalitzava. 
Ara que està de moda la frase del JO TAMBÈ, O TOTS SOM podriem apiuntar-no's al hastag: #JO TAMBÉ SÓC DELINQÜENT SEXUAL, #TOTS SOM DELINQÜENTS SEXUALS,  o millor encara#QUE MÉS VOLDRIA JO QUE ESTAR EN UNA PLATJA DE FLORIDA FORNICANT COM UN BERRO AMB UNA MOSSA DE 20 PRIMAVERES.

Francament, un delicte sexual és un altre tipus de comportament molt diferent del que s'està acusant a aquesta parella de Florida a qui se'ls podria titllar com a molt, d'exhibicionistes domingueros.

2 comentaris:

  1. De lo más chapucero judicialmente, creo.

    ResponElimina
  2. Molt en la línia de la hipócrita moral NordAmericana.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.