D'EXPULSAR RADICALS

L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha demanat aquest dilluns fer com a França i expulsar de l'Estat als imams que promulguin el radicalisme a les mesquites de Catalunya. En una entrevista a "Catalunya Ràdio", Pujol ha assegurat que "atacar tot un col·lectiu és un error", referint-se als musulmans i ha insistit a apuntar que es tracta "d'un problema de persones" i que cal canviar els imams radicals "com ja s'ha fet en algun lloc" per evitar que hi hagi centre de culte que "cridin a la guerra, a l'odi i al salafisme".
En l'entrevista l'arquebisbe de Tarragona també ha parlat de la potenciació del patrimoni cultural i arquitectònic de l'Església a través de Catalonia Sacra i de l'ensenyament de la religió a les escoles públiques.

¿Està segur el senyoret arquebisbe de Tarragona que nomès s'hauria d'expulsar als imams radicals?, no caldria fer-ho tambè amb els seus col·legues radicals que a Espanya n'hi ha un munt, alguns d'ells clarament feixistoides i per suposat retrògrads, entre bisbes, arquebisbes i algun que altre eminent Cardenal okupa retirat?. Ostia! - sense hac - ens quedariem sols. És ben cert que el sr.arquebisbe de Tarragona m'esborrona, veu la palla en l'ull aliè i no el tronc al propi. 
Comparteix:  

Comentaris

  1. "...En l'entrevista l'arquebisbe de Tarragona també ha parlat de la potenciació del patrimoni cultural i arquitectònic de l'Església a través de Catalonia Sacra i de l'ensenyament de la religió a les escoles públiques..."

    Cuando paguen el IBI de todas las iglesias incluida la Sagrada Disneylandia Familiar y publiquen las rentas de los óbolos en Hacienda podrá hablar, mientras tanto mejor callado.
    Salut

    ResponElimina
  2. sense oblidar-no's de l'enorme negoci que tenen muntat a la mesquita de Còrdoba.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada