Podria tractar-se d'un globus sonda, però em temo que no és aixi, que sancionar als mitjans per publicar una informació estigui ja instal·lat en el cap i en el mètode del Govern, encara que el ministre de Justicia digui que no, que no se l’ha entès bé, la veritat és que va dir el que va dir: que calia plantejar-se seriosament 'sancionar amb fermesa el mitjà de comunicació que publiqui una filtració judicial que està sota secret de sumari'. 

No és tracte d'una confusió, aniràn per aquí, sancionar els mitjans de comunicació per publicar una informació és el que se’n diu matar el missatger, i el missatger ja por anar fent testament que està en perill, la cacera de bruixes ha començat. Una cacera selectiva, car si algun partit ha fet ús i abús de les filtracions judicials ha estat precisament el Pp. Potser es pensen que hem oblidat l’ofensiva d’en Pedro J. Ramírez, qual gota diria malaia publicant filtracions i més filtracions de secrets de sumari i de secrets d’Estat, amb l’únic objectiu de fer caure el govern de Felipe González. Unes filtracions que venien sempre del Pp, dels hereus del franquisme
El que pretenen amb aquesta actitud és atemorir els mitjan, coaccionar-los de manera que s'instalin en una auto-censura pròpia. Per cert, qjue segons expliquen els mitjans d’atemorir i coaccionar, el ministre Català en sap un munt. Així consta al seu currículum quan, sent secretari d’Estat de Foment no només va obstaculitzar la investigació sobre el tràgic accident de tren de Galícia –amb vuitanta morts damunt la taula-, sinó que va arribar a l’extrem de pressionar i amenaçar els diputats del Pp que es mostraven crítics amb la gestió de l’accident. Compte docs amb aquest Ministre i amb aquest Govern, ja deia l'altre dia que les nostres llibertats cada vegada són més limitades.
- La cabra siempre tira al monte - diuen, i el Pp que prou ho enyora, torna cap a la censura franquista sens remissió, compassió ni manies. El missatger té un problema.