Per si algu no se n'havia adonat, he canviat de nou la plantilla del bloc, però aquest cop i forçat per les circumstàncies he tornat a l'origen, a les plantilles originals de blogger. El motiu, que l'enésima plantilla que vaig aplicar ahir va desballestar el bloc i a banda de no poder deixar comentaris, distorsiona els textos, de manera que cap plantilla funciona, llevat les de blogger com aquesta.
Deia Unamuno que als catalans ens perdia l'estètica, i alguna cosa hi devia haver en aquesta obssessió meva per trobar una vegada i una altra la plantilla perfecta, oblidant que el més important no és el continent sinó el contingut, i potser la poca fe en aquest contingut per part meva feia que m'entestès en atraure l'atenció a travès del continent.
Em sap greu per en Miquel i Allau, que ja no hauran de complicar-se la vida buscant on deixar el seu comentari, i no em podràn renyar. Que hi farem, encara que - qui avisa no és traidor - això em va passar fa ja temps i després la plantilla tornava a admetre'n d'altres que no fossin de blogger i vaig tornar a caure, o recaure en la dèria. Avisats esteu!