QUANT MENYS POSSIBLE


Fins ara, fa ja temps que em limito a votar en blanc, de fet, des del pacte del Majestic, amb lleugeres i decebedores incursions a ERC, i, a partir de diumenge i successius, ni això, n'hi penso anar-hi, em sento incapaç de votar a ningú, potser perqué és ningú qui es presenta, i fer-ho en blan no serveix per res. Tots menteixen i l'ùnic que pretenen és tocar poder per tenir poder i tocar caler, i ara a més a més, el que faltaba, les monges al poder, la Caram i la Forcades i.... la Colau. I ho sento, pero no cola, cadascú a lo seu que per això la Caram i la Forcades es varen casar amb Déu, i la Colau amb Batman. 
Tot plegat, és un esperpent fastigós que fins i tot molesta, i molesta profundament. Que no comptin amb mi, i que no es preocupin, no n'espero res de cap d'ells, llevat que em robin quan menys possible sia. Amén. I és que a mi la que em va, és la Cifu... què, a més a més és motera, però no la puc votar.
Comparteix:  

Comentaris

 1. la Caram i la Forcades es varen casar amb Déu...."
  Si señor, man que les pese.
  Sor Lucia es dominica contemplativa (su orden es la de orar en SILENCIO y evangelizar -1206 Santo Domingo de Guzmán ). Nunca ha escondido sus simpatías por CiU
  Tiene un apercebimiento verbal de Roma por sus continuas apariciones en la televisión y en la radio.
  La Forcades ee benedictina de Montserrat. Cristaliza en la Plataforma Procés Constituent -apoya la independencia de Catalunya-.
  Tiene otro apercibimento, por lo cual ha pedido abandonar temporalmente la vida religiosa para ser candidata a la presidencia de la Generalitat (indulto de exclaustración).
  A mi entender, ni la una ni la otra cumplen con el rigor de la confesión a la que pertenecen, a la que el voto religioso les obliga a castidad, obediencia y pobreza, dejando "el mundo para los mundanos".
  A las dos les va la tele y lo mediático y han traspuesto el límite.

  No me fio de quien rompe las reglas que ellos mismos se autoimponen.
  Al Cesar lo que es del Cesar quedó escrito en la Biblia, Biblia a la que merecen obediancia.

  ResponElimina
 2. Una, Forcades és la monja alférez i l'altre Caram, és sor citröen. últimament s'està posant en política gent encara més estranya que els que ja hi són, que ja és dir.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada