ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 25 de maig de 2015

SBD: MOLT SOROLL PER NO RES


A la vista dels resultats electorals a les Municipals d'ahir, i tenint en compte que això de pactar i gobernar més d'un partit no és costum del personal, a Sabadell la distribució de regidors és més que distreta, no se pas com s'ho faran i si s'en sortiran, però la cosa promet: Si pàrlessim en termes de loteria de Nadal, podriem dir alló de que els regidors han estat molt repartits: 
5 PSC - 4 UPCS-E - 4 ERC-AM - 4 CPSBD -4 CIu 4 - 3 C's 3 - 2 GUANYEM - 1 PP. 
Important la davallada del PSC, confesso que Iniciativa per Catalunya,  verds i ecologistes de debó, no se amb quines sigles es presentaba, (com n'hi ha que les amaguen), suposo que amb Guanyem; CIu i ERC en la línia habitual, i el PP a la cua que és on li correspon. Tot plegar molt soroll per no res, i sinó al temps.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Quiero saber eso de cerrar lo del congreso de teléfonos , la Word no se que que se hace anual...Lo ha dicho la Colau...veremos el follón que se nos presenta y como se reacciona y reaccionas los taxistas, los hoteles y todo el tinglao montado...esto se pone interesante.

  ResponElimina
 2. uy! empieza mal si cierra esto, no creo que lo haga...

  ResponElimina
 3. Doncs tancar la Diagonal a l'ús dels vehicles particulars, excepte bicicletes, patinets, etc., tampoc ho veig gaire clar. Que consti que jo no condueixo

  ResponElimina
 4. prohibir prohibir, deian fa anys

  ResponElimina