ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

SIS VEGADES GRÀCIES


El capità del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha aixecat l'última Lliga com a jugador blaugrana, en el partit que ha significat per acomiadar-se de l'afició que ha gaudit del seu joc durant 17 anys. Gràcies Xavi encara que siguis de Terrassa. Que et vagi molt bé a Qatar!. Sis vegades gràcies, o disset... o mil, et trobarem a faltar.

 


´
« PREV
NEXT »

9 comentaris

 1. No entenc gens aquestes sacralitzacions futbolístiques ni que s'obviï el tipus de país al qual se'n va aquest senyor a cobrar una pasta. En fi...

  ResponElimina
 2. eso parece Daniel. En un par de años.

  ResponElimina
 3. Júlia: Deia GALEANO que el futbol és el més important de les coses que no tenen importància. I Xavi ha estat molt important per el Barça i fins i tot per la Roja. Un extrapordinari jugador, seriós, honest, senzill, gens fatxendero, un home d'equip.
  On va! a Qatar, bé, ja sabem que és Qatar, a banda de patrocinador del Barça, la pela és la pela diuen, i que vols que et digui, si hem de començar a fer-nos preguntes d'aquest tipus, no comprem petroli, no vestim calçat ni troba de marca i questione-nos comprar a les grans cadenes l'alimentació.
  Vist així Kubala o DiStéfano varen fitxar per uns clubs en un pais ocupat, regit per una dictadura, etc etc, i en casn vi el seu fitxatge va ser com una alenada de llibertat.

  salut

  ResponElimina
 4. Ni l'època és la mateixa, ni els països d'on venien aquests jugadors eren democràcies, tampoc,no és comparable,en tot cas la sacralització del futbol -del Barça, més aviat- i dels seus personatges la trobo preocupant. No és el mateix que algú compri calçat al basar xinès del barri, fet qui sap on, que anar a cobrar una pasta a un lloc lamentable quan tens moltes més opcions, la veritat, però, en fi, sembla que això del futbol és intocable i inqüestionable. Hi ha gent que fa la seva feina molt bé i no rep tants homenatges ni sous tan gruixuts.

  ResponElimina
 5. Evidementment això de la patrocinació també és lamentable i hauria de generar boicots però puix juguen al Barça, fins i tot encara que no parlin català uns quants, que tampoc cal car en això d'ensenya català als no nadius sembla que la Masia podria comptabilitzar-se en el tema del fracàs escolar, Déu els do glòria.

  ResponElimina
 6. Com diria l'avi, aqui estem encallats, i si no ets pilotero hi ha coses que costen d'entendre. Qatar acabarà les obres del Mundial que han aconseguit a base de suborns milionaris amb més de 4000 morts ens accidents laborals, aixó ja s'ha denunciat, per`no és que ningú n'hagi fet massa cas.
  L'anada de Xavi a Qatar, sincerament, no sóc jo ningú per censurar-la, Gerrard ha anat ajugar als EUA a los Angeles, on hi ha una dictadura similar a la de Qatar en molts aspectes, encara que estigui disfressada de democràcia.
  Quan a la Masia, tens raó, de català poc, encara que no tots,. això és més voluntat del personatge que no pas de l'ensenyant.

  salut

  ResponElimina
 7. Amigo del alma...Me enteré de Xavi marchaba..si..Compré La Vanguardia y media primera página lo ponía, Puse el TV3 y allí estaba, cambié al 33..y allí estaba, puse el HD...y allí estaba...me enteré porque de 8´30 a 9 de la noche ocupaba cuatro pantallas de la televisión pública...
  En fin, suerte y al toro....uyyy no...al bou..
  Salut

  ResponElimina
 8. Són disset anys Miquel. Es normal que se'n parli de la seva retirada del Barça, igual que l'entitat és més que un club, Xavi és més que un jugador.

  ResponElimina