Fa uns dies el nou alcalde de València, Joan Ribó, era notícia per anar en bici al consistori. Aquest dimecres, la notícia es va convertir en polèmica per Vicent Aparici, senador del PP que va demanar a través de Twitter una sanció per Ribó per circular sense casc. Aviat es van fer ressò del desafortunat comentari d'en Vicentet Aparici, ànima candida on les hi hagi --que aquest va esborrar poc després del seu compte d'aquesta xarxa social-- diferents associacions de ciclistes, que li van recordar que el casc en ciutat només és obligatori per a menors de 16 anys. 
Per la seva banda, membres del PP i diaris afins als populars han fet mofa que per al seu primer acte públic com a alcalde, Ribó acudís en un Ford Mondeo propietat de l'Ajuntament de València a la clausura d'un seminari de la Policia. Daniel Sirera i altres membres del partit popular s'han pronunciat al Twitter sobre aquest esdeveniment.

Tres dias es lo que tardado el alcalde de Valencia en aparcar la bici.

No se si recordareu Daniel Sirera, que de fet s'hauria de dir Cereza, és l'alopècic de llavis llefiscosos que es varen petar els seus per inùtil, inconsistent i melifluu, i encara no se n'ha assabentat. I és que demagogies a banda, una cosa és anar a treballar a l'ajuntament en biciceta, i l'altre desplaçar-se a un acte oficial, que s'ha de fer en automòbil oficial, aixo és així de simple, i aixi de ximples són els dels Pp que no ho han sabut veure ni entendre, Sirera o Cereza, el primer. Per cert, a que dedica Sirera o Cereza el seu temps de lleure, a banda de publicar bestieses al Twiter?