El fet d'estar pendent del pare la major part del dia, ha canviat els meus habits de jubilat, s'ha acabat sortir amb la bici o anar a passejar si no és amb ell - que ja ho fem -, i no és tampoc que em sàpiga molt de greu, ni em queixi en excés, solc agafar-me la vida tal com ve, conscient que fer plans és perdre el temps. Explico això, perquè un dels peatges a pagar per aquest fet, és escoltar - que no veure - hores i hores de televisió, fins i tot aquest matí he escoltat l'Arguiñano.

Ahir em va tocar escoltar i a estones donar-hi una ullada  -per vergonya aliena-, a la Rua del Barça amb motiu d'haver guanyat Lliga, Copa i Champions. Com no tinc TDT, al plus no veig TV3 ni cap canal de la televisió de Cataluya, però al canal 60, Teledeporte, suposo que nomès per a Catalunya, varen retransmetre des que va aterrar l'avió d'Iberia al Prat, tota la rua i arribada posterior al Nou Camp, que ja no ho vaig veure ni escoltar perquè el pare tenia son i es tapaba una mica, així que el vaig col·locar (9:30 PM), hora en que encara no havien arribat a l'Estadi, fins al punt que el pare mateix, aquest matí quan l'he despertat se'n fotía en preguntar-me si ja havien arribat a l'Estadi o encara anàven donant voltes per Barcelona.

Francament, jo sóc molt culé i ho sóc des de petit, però aquest lamentable espectacle de la rua, s'haurien de començar a plantejar d'estalviar-se'l, per patetic, avorrit i fins i tot ridícul, amb homenassos comportant-se com criatures potser per l'efecte d'un patrocindor de cervesa que no bec, o per la pròpia inconsciència del personal. Semblaria mes raonable anar directament de l'aeroport a l'Estadi i allí celebrar-ho amb els seus, en l'enorme intimitat del Nou Camp, i aixì evitar aquest espectacle grotesc i lamentable de la rua.