Cap dirigent d'Europa occidental, absolutament cap, s'ha atrevit a esmentar públicament que els refugiats provinents de l'Iraq, Líbia, Síria i de la Banya d'Àfrica, Nigèria i Mali poden no estar fugint de les dictadures sinó del caos en el qual nosaltres, voluntària però inconscientment, hem sumit el seus països.

 Cap dirigent d'Europa occidental, absolutament cap, s'ha atrevit a esmentar públicament que els atemptats «islamistes» que estan tenint lloc a Europa poden no ser l'extensió de les guerres de «l'Orient Mitjà ampliades» sinó que són obra dels mateixos que ja varen orquestrar el caos en aquesta regió. Com europeus preferim seguir creient que els «islamistes» odien als jueus i els cristians, i ens neguem a veure que la immensa majoria de les víctimes d'aquests islamistes no són ni jueus ni cristians sinó... musulmans. I tranquil·lament els acusem de promoure la «guerra de civilitzacions», quan aquest concepte va ser creat en el Consell de Seguretat Nacional dels Estats Units i segueix sense tenir res a veure amb la cultura dels islamistes.

 Cap dirigent d'Europa occidental, absolutament cap, s'ha atrevit a esmentar públicament que la propera etapa serà la «islamització» de les xarxes de les xarxes de distribució de drogues -com en el cas dels Contres a Nicaragua, amb la venda de droga entre la comunitat negra de Califòrnia, amb ajuda i sota les ordres de la CIA. Hem decidit ignorar que la família Karzai va retirar la distribució de cocaïna de les mans de la màfia kosovar per posar-la sota el control de l'Emirat Islàmic....

Thierry Meysan