BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » L'APOCALIPSI DE L'ESQUERRA

L'APOCALIPSI DE L'ESQUERRA

- Francesc Puigcarbó - dilluns, 8 de juny de 2015 - 8.6.15


Si el tarannà democràtic d'un País es mesura pel del seu ministre de l'Interior, Espanya té de democràtic el que Putin o Netanyahu. Un pressumpte obssessiu, mentider i obcecadament perillós no pot ser ministre de l'interior en un país una mica seriós. Aquest ranci personatge ha assegurat que "confia i desitja" que quan Ada Colau sigui investida alcaldessa de Barcelona "el sentit de la responsabilitat s'imposi" i "no es desnaturalitzi" ni "deixi sense operativitat i eficàcia" la Guàrdia Urbana de Barcelona". Lo que no deixa de ser curiós en qui no te cap sentit de la responsabilitat i si de la irresponsabilitat, per cert, amb uns quants morts l'esquena a les platjes de Melilla.

Faria bé el senyor Ministre de l'interior d'estar amatent a la seva feina i ja sé que és dificil, però que la fes bé, perquè d'espantar al personal amb l'apocalipsi de l'esquerra i dels 'rojos' ja en sabia prou el seu senyor pare, o el tarambana del seu germà, que com altres és al món per què hi hagi una mica de tot, encara que no serveixi per a res. 

Francament, no sé si són conscients aquesta patuleia pepera, que en la mesura que pretenen desqüalificar barroerament a Ada Colau, la fan, mal que els pesi, més gran i més forta. El que és inadmisible, és que un especimen com Fernàndez Díaz sigui encara Ministre de l'interior. Una prova més que Espanya ho és tot menys un Estat democratic. Hi haura trets, i pistolers i sinó, al temps i com ja no queden anarquistes, ja sabrem qui els haurà enviat.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

5 Comentaris :

 1. ".... Ada Colau, la fan, mal que els pesi, més gran i més forta...."
  Sense cap mena de dubte..
  Així va la cosa.
  Salut amic

  ResponElimina
 2. en la seva obcecació no se n'adonen Miquel.

  ResponElimina
 3. No és sant de la meva devoció la senyora Colau, però és evident que de democràcia en saben ben poc els senyors ministres d'aquest estat. Si no vas amb les seves, apocalipsi al canto! Ja tens raó que la fan bona volent fer-la dolenta. Salut!

  ResponElimina
 4. EL slogam actual es:

  "O haces lo que yo digo o el apocalipsis".

  El miedo da resultado.

  ResponElimina