El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha tornat a remoure les xarxes amb un polèmic piulet en el qual ha comparat el Telenotícies de TV3 amb el NO-DO del franquisme. El líder democratacristià s’ha queixat del poc espai que ha tingut la notícia sobre l’elecció de l’ex-fiscal en cap de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, com a número dos d’Unió a les eleccions del 27-S. Ho compara amb la notícia sobre l’elecció de Xavier García-Albiol, la qual ha obert el Telenotícies i ha tingut un tractament més ampli. En el piulet, Duran conclou: ‘Que la gent més jove recuperi el NO-DO. Catalunya en blanc i negre’.
Curiós que ara, quan el seu partit s'ha escindit de CDC, s'adoni de la desinformació de TV3 vers Unió o altres partits petits o minúsculs com és el seu cas. No l'hauria de sorprendre, els tracten com el que són un partit mindundi zero, a l'esquerra a la dreta o al mig, un partit amb dos suïcidis del cas Pallerols a l'esquena per cert, si menys no, sospitosos. Al cap i a la fi, l'ùnica noticia relativament important d'Unió, serà la del dia en que ell plegui definitivament.
L'etern ocupant del Palace, ha estat francament desafortunat comparant el TN amb el NO-DO. Potser el dia en que varen fer clase d'història del franquisme, ell va fer campana, i es va quedar en la clase d'histèria a seques. Ho dic per si no sap, o desconeix quan i com s'emetia el NO-DO, qui hi havia el darrere i el que justificava. S'ha de ser molt inconscient per fer comparacions  tan desafortunades i tot per una rebequeria de nen malcriat que no sap on és ara. Al cap i a la fi, fins fa quatre dies quan encara estava amb els seus socis de CDC no criticava pas el TN de TV3. Parasits com aquest individu són els que s'han d'esporgar de la política, i quan més aviat millor.