EL XATRAC HA PERDUT LA LLIBERTATPossiblement sigui la confusió més estesa en la política espanyola, i sens dubte és la de major abast. Tot i així el seu autor, Fernando Martínez Vidal, no defalleix i insisteix en corregir anys després que dibuixés per primera vegada a l'ocell més emblemàtic de la política nacional. 

Perquè com defensa a capa i espasa, el símbol del Partit Popular no és una gavina, sinó un xatrac.
Gavina o xatrac fins ara era un ocell lliure sota un fons nítid blau cel, un ocell estilitzat que donava la sensació de llibertat, i ara, el capullu de torn dels publicistes del PP ha decidit empresonar-lo dins un cercle viciós que com ells és com si estès dins d'una gàbia, i aquell blau cel ha passat a ser un blau electric. 

d'esquerra a dreta: l'imputat, el mentider grec, la bleda i el fantasma

I ni tan sols se n'han adonat, amb això de que es volen modernitzar, l'han ben espifiat, han empresonat el seu emblema que ni tan sols saben que és, si gavina o xatrac.


La suggerència de JR Mora, seria la més correcte, al cap i a la fi els fills de Fraga, no són més que navajeros de la política.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Esto ya lo comenté. Como no saben lo que son se han encerrado a si mismos en un círculo, que supongo ya vicioso y viciado.

  ResponElimina
 2. es cert, hi ha més a més han encerclat l'ocellot i li han retallat les ales, salvatges!

  ResponElimina
 3. Tanquem la gàbia i llancem la clau, doncs!

  ResponElimina
 4. Al novembre o desembre Loreto. aleshores és quan s'ha de fer.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada