CatDem, QUI TOLLIS PECCATA MUNDI


La Guàrdia Civil  ha escorcollat la seu de CDC i la de la Fundació CatDem, vinculada al partit, a la recerca de documentació sobre presumptes comissions il·legals. La Fiscalia Anticorrupció investiga el pagament de comissions del 3% de la constructora Teyco al partit. Les obres s'haurien fet a Figueres, Lloret de Mar, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès, ajuntaments que també s'estan escorcollant. També s'ha escorcollat el domicili de l' extresorer de CDC Daniel Osàcar. 


El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha denunciat aquest divendres un "espectacle televisiu" ordit amb ànim de "fer mal" a Convergència a poc menys d'un mes de les eleccions del 27 de setembre. Homs, en nom del Govern, ha exhortat a "treure's la careta" qui hagi avisat les televisions perquè es preparessin per cobrir els escorcolls de la Guàrdia Civil a la seu de la fundació de CDC i a diversos ajuntaments catalans."

No entenc com pot dir el Sr. Homs que volen perjudicar CDC, que són uns angelets que no han trencat ni un plat ni han ficat la ma a la caixa en cap moment, a banda que CDC no la deuen  voler perjudicar atès no es presenta a cap elecció el 27S, qui es presenta és  LA LLISTA i al capdavant un tal Romeva que com diuen els diaris de Madrid, és un izquierdista comunista.  Lo qual no deixa de ser curiós, car que hom sàpiga no hi ha hagut mai cap derechista comunista.

Dit això, una mica sospitós si és l'escorcoll de CatDem, i s'haurà de veure en que acaba tot plegat, si és que s'arriba a saber donada la lentitud de la justicia en aquests assumptes; vegis Millet i Montull què tot i ser confessos, que no pressumptes, encara campen  en llibertat i el que camparàn. I tambè dir, que en el tema corrupció CDC prou s'ha perjudicat tota soleta i unes quantes vegades que els han enxampat in robandi. Res sr.Homs que es tot el que he dit i tambè una cosa que vostè tampoc l'hauria de sorprendre, s'en diu: guerra bruta i tot o gairebè tot, s'hi val.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Sr Homs : Además de Gomis, fueron detenidos seis directivos de la empresa municipal Sagessa, dedicada a gestionar una veintena de hospitales y centros de salud en el Baix Camp y las Tierras del Ebro. Se trata de Lluís Nualart, exdirector del hospital Sant Joan; José Augusto García Navarro, ex director general de Sagessa; Joan Maria Benet, actual gerente; Enric Agustí, director general; Antonio Foz, director de compras; y Carles Abelló, director financiero.

  Sr Homs: Barcelona- CDC- Caso Millet
  La Fiscalía Anticorrupción ha asumido la investigación judicial sobre el saqueo del Palau de la Música, así como la pieza separada acerca de los presuntos pagos a una fundación vinculada a CDC a través de la entidad cultural, que hasta ahora dependían del área de Delitos Económicos del ministerio público.

  Sr Homs : Barcelona-CIU
  Felip Puig,actual conseller de Interior de la Generalitat catalana, y Oriol Pujol Ferrusola, hijo del ex presidente de la Generalitat, fueron imputados en el caso ADIGSA en relación con el supuesto pago de comisiones y otras ilegalidades en las obras de rehabilitación de las viviendas gestionadas por dicha empresa pública.

  Sr HOMS : El caso PUJOL/ Ferrusola e hijos

  Sr HOMS :El caso Alaavedra, el caso Prenafeta, el caso De La Rosa...

  Sr HOMS...¿ pero que esperan cullons ? ¿ qué esperan ? si son ustedes dignos representantes de cualquier película de los hermanos Cohen...
  de verdad...¿ qué esperan de la sociedad ?...¿ qué los perdone ?

  ResponElimina
 2. El caso Payarols va pal Duran...sr Homs.

  ResponElimina
 3. i més casos que hi ha i el que no sabem o n' s'ha descovert, ÉS QUE S'ACUMULA LA FEINA, OH! I ENCARA S'OFENEN! plegar tots és el que haurien de fer, per xoriços

  ResponElimina
 4. SI,SI,PERO AQUEST "TEATRU",VA A FER MAL AL 27S.
  MERDA LO QUE S'HAN DIU MERDA,EL PP.I UN SRO.RETIRAT I LA SEVA AMIGA "ESPEZIAL"...LO D'AQUI UN JOC DE BALAS.

  ResponElimina
 5. Sra OLIVA:
  El "i el tu més" pot ser que a ud li reconforte, fins i tot que li alleugi i li deixi la consciència que "els altres" són igual que "els meus", i que para això vot a "els meus".
  Particularment aquesta forma de pensar no em va. No hi ha dues maneres d'estafar diferents, una tipus CiU i una altra tipus PP, l'estafa segueix sent una estafa a tot arreu.
  Per cert, pel compte que em porta agraeixo que a aquests canalles que em governen des d'aquí els hagin parat els peus en el que a l'EURO PER RECEPTA es refereix, diners que per cert va muntar en un mes uns 46 milions d'euros.
  Tingui salut

  ResponElimina
 6. i Miquel, recorda les paraules de Maragall, vostes tenen un problema, i aquest problema es diu 3%. Mas ho va negar ofés i era cert i a és a més ell ho sabia. A fer la mà...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada