Un home senegalès de 50 anys ha mort aquest dimarts al matí en saltar del balcó d'un tercer pis a Salou per fugir d'un operatiu dels Mossos contra el 'top-manta'. Segons fonts de la policia, l'home ha saltat en sentir que els agents entraven al domicili i "sense que hi hagués hagut interacció", diuen els mossos. Els Mossos d'Esquadra han avisat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat una ambulància al lloc, encara que quan han arribat només han pogut confirmar que l'home havia mort.

Permeteu-me que dubti de la versió dels mossos, han mentit massa vegades per què siguin creïbles, ells ho sabran, però sorprén que un senegalés de 50 anys, salti voluntariament d'un tercer pis nomès per què truquin els mossos a la seva porta, entre altres questions per què ha de suposar que al carrer m'hi ha més i que llençant-se d'un tercer pis el més fàcil és que mori, com li ha passat.

I és fotut, que no puguis creure en la teva pròpia policia, però és que plou sobre mullat i massa motius han donat per tenir una profunda malfiança de la seva manera d'operar. Ho sento, però no me'ls crec. Els top-manta ja estàn acostumats a que els hi prenguin la mercaderia i no per això fan una bestiesa aixi. A banda, els mossos potser haurien d'anar a detenir als capos de les discogràfiques, que són aquests els autèntics mafiosos manteros, que durant anys i anys han estat cobran els que els hi ha donat la gana i més pels seus CD's.