RAJOLES BELLUGADISSESA la industriosa ciutat de Sabadell, ciudad piloto del deporte español, de fet, exindustriosa i exciudad piloto del deporte español, i dins d'aquesta ciudad, concretament a la Carretera de Prats de Lluçánés, entre la paradeta de l'once de la Montse i el Forn del Centenari, tenim un problema amb les rajoles del terra que son bellugadisses i canvien de lloc sovint, fins el punt que un dia d'aquests emulant l'Ibañez o Toni Ros que es diu ara, faré amb les esmentades rajoles Stone Balancing, que de fet ja m'hi he començat a enganxar a baix al riu. 

El problema rau, fins o hom sap, en que la propietat de l'acera de la Carretera de Prats no queda clar, si correspón a la Diputacio de Barcelona, a l'ajuntament, o als veïns dels pisos de Cal Gambus. Les rajoles surten del seu lloc i la gent més o menys les torna a col·locar, però clar, és una comtessa perduda i l'espectacle és bastant lamentable per la sensació de deixadesa que dona.
Mentrestant ho arreglen o s'ho rumien, ja han caigut un parell d'avis al terra i més d'algun shi farà mal, tot plegat nomès fa tres anys que les rajoles estàn aixi de malament. És el que te viure en una Smart city.
Comparteix:  

Comentaris

  1. El alcalde es amigo de un constructor....a ver si le sobra un poco de cemento y entre todos las colocaís.

    ResponElimina
  2. mira si és poc l'interès que tinc per aquesta patuleia, que no se qui és el nou alcalde de Sabadell, crec que és d'ERC.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada