A la industriosa ciutat de Sabadell, ciudad piloto del deporte español, de fet, exindustriosa i exciudad piloto del deporte español, i dins d'aquesta ciudad, concretament a la Carretera de Prats de Lluçánés, entre la paradeta de l'once de la Montse i el Forn del Centenari, tenim un problema amb les rajoles del terra que son bellugadisses i canvien de lloc sovint, fins el punt que un dia d'aquests emulant l'Ibañez o Toni Ros que es diu ara, faré amb les esmentades rajoles Stone Balancing, que de fet ja m'hi he començat a enganxar a baix al riu. 

El problema rau, fins o hom sap, en que la propietat de l'acera de la Carretera de Prats no queda clar, si correspón a la Diputacio de Barcelona, a l'ajuntament, o als veïns dels pisos de Cal Gambus. Les rajoles surten del seu lloc i la gent més o menys les torna a col·locar, però clar, és una comtessa perduda i l'espectacle és bastant lamentable per la sensació de deixadesa que dona.
Mentrestant ho arreglen o s'ho rumien, ja han caigut un parell d'avis al terra i més d'algun shi farà mal, tot plegat nomès fa tres anys que les rajoles estàn aixi de malament. És el que te viure en una Smart city.