Vagi per endavant que per a mi, qualsevol retransmissió esportiva per la tele és molt avorrida, futbol inclós, i ja no parlo de la Formula 1, ideal per fer la migdiada. Però al pare li agrada veure-ho i ens ho empassem tot, fins al punt que hem vist badminton  i balonmano platja, que és ja el desideratum.
Si a aquest fet, hi afegim que la retransmissió en aquest cas de la Volta a Andalusia (*) (perdó a Espanya) la fa televisió espanyola d'Espanya, el resultat és un desastre, no atribuïble a Carlos de Andrés i Perico Delgado, els mateixos que narraven el Tour de França, nomès que allí hi havia els de la televisió francesa que són uns professionals i a TVE1 hi ha a carrec de la retransmissió de la Vuelta 2015 els semovents rutinaris de torn, i clar, no saps qui és el líder, per quina població passen, ni res, ah! i quan acaba l'etapa, tallen sec, ni tan sols et donen la classificació de la mateixa etapa ni la de la general, et remeten a Teledeporte, pero aquests no són de fiar, l'altre dia varen tallar en sec la retransmissió d'una semifinal de tennis femeni per donar un amistos d'Espanya de pilota aèria (basquet). Deu ser part de la marca España, una unitat de destí en l'irracional.


(*) He escrit volta a Andalusia per que des que varen començar dissabte no es mouen d'allí. Per cert, el pont de Cadis, que han d'inaugurar el més vinent, deu haver costat on ou i part de l'altre, i la pregunta és... calia?. I una altra, en arribar l'etapa d'avui a Chiclana de la Frontera, venien els ciclistes d'una autovia i després d'una rotonda el seu trajecte es reduïa de cop a un carril de 3 metres d'amplada per obres, i clar, han passat primer sis que anàven escapats, i aleshores, li he dit al pare: quan arribi el 'peloton' aquí, caiguda segura. Dit i fet, deu o dotze ciclistes o biciclistes - puig van en bicicleta - no han pogut passar i han anat pel terra. Supose que es podia haver passat per un altre lloc o haver esperat a fer les obres a que passés 'la vuelta', però, ai las! som a Espanya i aqui es fan les coses així.... de malament, o sia: amb el cul.