A la vista del resultat provisional de les eleccions d'avui a Bongonia, em temo que hi ha una serie de gent que no ha entès res. Comencem per Mas que perdent 9 escons, diu que ha guanyat, guanyat que? ha aconseguit la desaparició d'Unió, de Convergencia democratica i d'ERC d'una sola atacada, per deixar-ho en aquest matxembrat que és Junts pel Si. 


No entenc res jo si C's que es una entelequia sense cap base ideológica tregui 25 diputats o els 11 del Pp, i això si que es preocupant, perque encara que sembli impossible, molta gent no es pot equivocar, o dit d'una altra manera, aquests 36 diputats volen dir el que ja se sabia o s'havia de saber, que a Catalunya de catalans nomès en quedem uns dos o dos milions i mig, i no tots independentistes, lo qual vol dir que la cosa aquesta de la independència que encara pretenen vendre els de Junts pel si, ja se la poden anar guardant al racó d'alguna calaixera, i tot aquest procès nomès ha servit per perdre temps, molt de temps. 
Entenc la pujada de la CUP, amb la CUP i C's ho vaig clavar en el meu pronostic, en canvi Catalunya si que es pot no ha assolit les expectatives que li havia donat, això que fins i tot m'he endut al meu pare avui a votar-los, que quan li he dit que havia votat al de la bicicleta i al de la cua em volia desheretar.


El meu resum apressat de la jornada d'avui és que Mas i Junqueras, avui han perdut, encara que no ho vulguin reconèixer, i, el que no sé, és si això és bo o no per Catalunya, encara que diria que afortunadament, si. Però que consti en acta què avui, el que s'ha fet en aquest pacífic pais, és un sa i enorme acte de democràcia, impensable en bastants països europeus, entre ells Espanya, i això és el més important del dia d'avui, i amb el que ens hauriem de quedar. He vist il·lusió i responsabilitat en la gent que anava a votar, de manera pacifica, cadascú la seva opció, i pot estar tranquil el sr.Vicent que demà podem anar uns i altres junts a buscar bolets, o a caçar-los. 

Nomès afegir, ara que veig Artur Mas ballant a la sexta,  - quant de mal ha fet l'Iceta amb la seva ballaruca - Bailad, Bailad malditos!, 'tanto remar p'acabar en la orilla' per un si per un no, som on erem fa tres anys. Farien bé d'entendre els Sr. Mas i Junqueras, que a Catalunya hi ha més de dos milions de ciutadans amb dret a vot que no volen la independència.