BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » JO NO VULL ACOLLIR CAP REFUGIAT

JO NO VULL ACOLLIR CAP REFUGIAT

- Francesc Puigcarbó - dimarts, 15 de setembre de 2015 - 15.9.15


Hongria ha tancat aquest dilluns la seva frontera amb Sèrbia ia partir d'ara no permetrà que més refugiats entrin al país en la seva ruta cap a Alemanya. Des d'aquest dimarts entra en vigor una nova legislació que permet la detenció i empresonament dels refugiats que intentin entrar al país. Els sol·licitants d'asil s'enfrontaran a tres anys de presó i cinc si en intentar-danyen l'acabada d'estrenar tanca.

Ja s'han produït les primeres detencions policials de refugiats, que han intentat fer malbé la tanca per continuar amb la seva ruta cap a Àustria i Alemanya. Segons informa l'agència AP, les autoritats hongareses eleven el nombre de detinguts és de 60, a les 12.50 am.

Mentre centenars d'automobilistes austríacs ajuden als migrants a arribar a Alemanya. I a tot això, per què Europa els ha d'acollir? ni és causa ni efecte del problema, sobretot en el cas de Síria, que queda sota l'òrbita Islam-EUA. I Europa com altres vegades pagant per pecats no comesos, com si fos la panacea, la solució a un problema d'uns refugiats que no ha creat, ja només falta que vinguin també els kurds, a un balneari que no dóna per a més, excepte Alemanya, la gran interessada en aquesta operació que li proporcionarà mà d'obra barata per al pròxim quinquenni.

Hi ha molta demagògia en el problema dels refugiats, jo no vull acollir a un refugiat a casa meva com demagògicament i obscenament manifesta Ana Pastor, no tinc per què, no és el meu problema ni jo l'he creat, que se'n vagin a buscar refugi a una altra banda o que aprenguin a solucinar els seus problemes, que per cert no s'arreglen fugint. Un, comença a estar fart de tanta hipocresia i falsa caritat cristiana en l'acollida. Ja n'hi ha prou que Europa senti aquest complex de culpa, en aquest cas, per uns crims que no ha comès i que tenen nom i cognoms de qui si ho ha fet, i per tant n'ès responsable directe.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

4 Comentaris :

 1. Ni el jeque del jaque de Arabia Saudi, ni Quatar, Ni Barehim, Ni Emiratos Arabes Unidos, ni Dubai, ni Abu Dabi que entran los dineros a paladas y en donde hay más Lamborghinis que en la fábrica de Italia han dicho nada.
  Ojo al dato, como decía aquel.

  ResponElimina
 2. Es que sembla com si la responsabilitat del desastre fos nomès d'EUROPA, que és l'ase dels cops de tots.

  ResponElimina
 3. ES lo que pasa por ir dando consejos por el mundo. Debiera haberse intervenido en el sitio, los EEUU saben que las guerras a domicilio son más cómodas...

  ResponElimina
 4. 'los EEUU saben que las guerras a domicilio son más cómodas' ....y las fomentan Daniel, en este caso contra EUROPA, por que nada de lo que está pasando pasa por casualidad sinó por causalidad.

  ResponElimina