Aquesta és la cara de Billy el Nen, el torturador franquista que s'ha lliurat de la justícia. Per primera vegada, la cara d'Antonio González Pacheco, membre de la policia de Franco i un dels símbols de la tortura a la dictadura, apareix a la televisió.

La jutgessa argentina María Servini va emetre una ordre de captura internacional després imputar-lo per crims de lesa humanitat, però l'Audiència Nacional va rebutjar l'extradició

Fins ara cap televisió havia gravat la cara d'Antonio González Pacheco, àlies Billy el Nen, el qual s'ha convertit en el major símbol de la tortura franquista. Les càmeres de La Sexta Columna ho han aconseguit, segons es pot veure en l'avanç del programa que es va emetre divendres a les 21.30. S'hi mostrarà la crueltat amb què actuava el número dos de la Brigada Politicosocial de Franco, que s'ha lliurat de la justícia tot i que va ser imputat per la jutgessa argentina María Servini.

Billy el Nen és un dels exagents franquistes sobre els quals la justícia, en el marc de l'anomenada 'querella argentina' va dictar una ordre de captura internacional per crims de lesa humanitat. No obstant això, segueix lliure perquè l'Audiència Nacional va rebutjar a l'abril de 2014 la seva extradició fallant que el delicte de tortures havia prescrit feia trenta anys. La decisió va causar polèmica perquè la jutgessa va imputar per un delicte de lesa humanitat, que no prescriu.


A més, l'Audiència Nacional va negar que els maltractaments infringits als opositors del règim pel policia franquista fossin part d'un "atac sistemàtic" a una part dels espanyols. No obstant això, els denunciants vinculaven les tortures sofertes com a part de la maquinària repressora posada en marxa des del 17 de juliol de 1936. Billy el Nen es va convertir en un dels repressors franquistes més famosos del franquisme per l'especial crueltat i violència amb la qual torturava: "Billy el Nen era un sàdic. Era evident que gaudia amb que feia", relatava Jesús Rodríguez Barrios, una de les seves víctimes, a eldiario.es.

Voleu dir que hem acabat la transició i que a Espanya hi ha democràcia?. El que acabeu de llegir crec demostra que no. BILLY EL NEN com Franco morirà al llit.....