QUAN EN JORDI ES VA FER INDEPEAl març de l'any 2012 Jordi Pujol i Soley es va tornar in-de-pen-den-tis-ta. Rercodem-ho, car aquí va començar el procés que ens ha dut fins el 27S.....


"Estàn els polítics de Bongònia revolucionats aquests díes des que l'avi s'ha 'echao al monte' i se'ns ha tornat independentista, després de col·locar al nen, aixó si, nen que per cert ja comença a ser grandet però té ben aprés aixó de fer la puta i la ramoneta o practicar la dutxa escocesa. En una entrevista a TV3 ha matisat les resolucions del congrés d'aquest cap de setmana a Reus: a través de sengles entrevistes a Catalunya Ràdio i TV3, de distingir, glossar i acolorir la ponència ideològica que defineix la nova divisa de la formació "Catalunya és Nació+Estat". De fet, Pujol ha volgut distingir entre independència i estat propi i advertir que qui ha anat cap a postulats més sobiranistes no és CDC sinó la societat catalana. Mentrestant l'encara President de la Generalitat parla d'anar-se'n cap a Ìtaca que ni en Llach sap on cau. i si és per allí Grecia, potser no és el millor lloc on anar i menys encara remant. I a tot aixó el iaio flauta primer, enardit parla de lluita, de tropes, d'exercit, de primera línia de xoc, etc. en sentit figurat clar, es deu referir als ninotets de LEGO. Tot plegat mentre uns i altres Ppc i ERC no se'ls creuen i malfien d'ells, els uns per excés i els altres per defecte. Els polítics que manen a Bongònia són així, experts en el si però no, no però si, tot i què (aquesta és de l'Artur), deia.. els hi ha costat 30 anys als de CDC tornarse 'independentistes' o 'estatpropistes', una miqueta lents de reflexes. No!.En fi, que es veu que administrar una gestoria és molt complicat, o li fan aquesta patoleia que tot ho fan - diuen - per al seu país i el benestar dels seus ciutadans. Mareta meua, mareta meua! lliurem de aquests salvadors del país, que no tinc gens clar quin és el seu: si Catalunya, les Illes Caiman o Suïssa."

La part final estàba ja escrita abans que esclatés el cas Pujol i familia, i s'en sabés de l'herència d'en Florenci.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Teatro, y del bueno (Mauriño dixit).
  El problema, amic, es la fractura dentro de nuestra Catalunya. Por culpa de unos intereses particulares estamos donde no hay punto de retorno.
  Esa es la herencia de Florenci. Florenci estaba de puta madre con Aznar, con Rajoy y con el papanatas del Zapatero. Y Florenci y su hijo y sus nietos se hicieron TODOS millonarios con la España invertebrada en la que vivían en aquel momento.
  Millonarios en euros. En euros. La floristera tenía patente de corso y no había empresa por grande que fuera que le quitara las concesiones de las flores, incluso envenenó por dos veces el campo del Barça, así debía de ser la hierba con la que trabajaba.
  Su hijo, el Jordi, se hinchó de millones, tantos que le daba vergüenza tenerlos en España, y para que no se supera la historia, iba depositando la pasta en Suiza, Andorra, Lienchesteín y Caimán.
  Los nietos del Florenci hicieron honor al abuelo y al padre, tanto que alguno de ellos se daba el lujo de comprar oficinas bancarias por valor de 2,800 millones de euros al taco taco.
  Mientras, los hombre de paja que tocaban la pasta, Alaavedra, Millet, Prenafeta, Payarols,.. iban firmando papelitos en nombre del partido, sin manchar al exhonorable y su "famiglia".
  Al lado, su hijo apócrifo, el tal Mas, que por lo que parece en 35 años de vida en común NO SE ENTERÓ DE NADA, o es tonto y por tanto servía para ser el delfín, o es listo y servía para ser delfín.
  ¿ Y estos esperan que yo les otorgue mí confianza ? ¿mí voto ?, y con él el dinero que por narices percibirán y la visa y el A8 y el escaño de hororables.
  A la mierda en patinete, hombre, que una cosa es ser idiota y otra idiota y bajarme los pantalones.

  PD: estaré 4 días fuera, viendo mi famiglia en Italia.
  A ver si me puedo ir pasando por la página.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo estic a urgències.Aquest matí hem ingressat al pare

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada