Hom té com la majoria, més defectes que qualitats, però és un home de paraula, va prometre l'octubre de 2006 no fer una cosa i fins a dia d'avui ho ha complert, i continuarà fent-ho, encara que imagina que aquesta serà l'ùltima vegada.


"30/10/06 – No penso votar l’Artur Mas, entre d'altres motius, perquè aquest senyor va cometre una acció que per a mi l’inhabilita per a ser President de la Generalitat de Catalunya. Aquest senyor, va tenir més d’una vegada durant la legislatura del que si és molt honorable President de la Generalitat el senyor Pasqual Maragall, una falta de respecte institucional que mai s’havia produït en aquest país, va menystenir miserablement i més d’una vegada el Sr. Pasqual Maragall, i qui no respecta a qui representa aquest càrrec no el pot ostentar. Ho sento però que no compti amb mi i desitjo és quedi un altre cop amb un pam de nassos. A més a més, els defectes palesos que ara ja se li endevinen, quan a tarannà arrogant, es veruàn agreujats en cas que agafi les regnes del poder. No es pot donar el poder a segons qui, malgrat diuen s’assembla a un actor de Hol·lywood, voldria recordar que el Senyor Ronald Reagan ho havia estat i no és que fos un gran president dels EEUU. Cadascú al seu lloc i el seu es estar a la oposició o si realment vol fer un favor al seu país que diu tant estima, que se’n torni a casa seva, d’on no havia d’haver-ne sortit i se’n vagi al Sent Sovi a dinar amb en Salvador Sostres."



Aforisme del dia - Vota a l’home que promet menys, serà el que menys et decebrà.



En aquells temps, a les beceroles del bloc, aquest es deia Gazeta Polska, que de fet és un diari que existeix, a Polònia, clar, i com a naltros mos diuen 'polacos' vaig pensar que quedaba bé. Nou anys després d'escriure aquest comentari, l'ùnic que cambiaria és lo d'anar a dinar amb en Salvador Sostres, a dinar si va amb persones, no amb histèriques accelerades residents a Madrid que nomès saben vomitar textos infumables plens de ressentiment i frustració, a l'ABC.