ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 1 de setembre de 2015

UNA DONA LLEGIDA


El carrer de les Magnòlies, a la Planada del Pintor, és un carrer llarg i estret, amb pocs blocs de pisos i moltes cases de planta baixa d'aquelles que s'anàven construint els immigrants als anys seixanta; el carrer és net, polit i endreçat, sense bars, botigues, farmàcia, estanc ni res que alteri la seva calma colonial.
Per aquest carrer tranquil baixava jo aquest matí a quarts d'onze, quan una escena quotidiana a cridat la meva atenció: un senyor d'uns vuitanta anys baixava d'un Renault Clío juntament amb una noia alta i rossa amb un vestit vermell que duia a coll un nen rosset i blanquet com el de Coriolà en braços, de no més d'un  any o any i mig. 

La mare, el nen i l'avi han travessat el carrer i ha trucat la mare al timbre d'una casa del davant, on una senyora d'uns vuitanta anys treia el cap per la finestra. 
'Mira niño ahora verás a la abuela...', li deia la mare a un nen que no semblava excessivament entusiasmat pel fet. I, aleshores la iaia ha dit: Hijo mio, como te ha peinado tu madre que pareces Tintin....

Sens cap mena de dubte, la iaia, és una dona llegida, poques iaies de vuitanta o més anys en saben de l'intrèpid periodista creat i dibuixat per Remi (Hergé).
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Els dibuixos de Tintín m'agraden però les històries no les suporto, la veritat, em semblen sobrevalorades, no creguis, hi ha molts tintinaires grandets, més nois que noies, això sí.

  ResponElimina
 2. i a més en el temps de la meva mare quan era petita sortien tires de Tintín en alguns diaris

  ResponElimina
 3. NO HE ESTAT MAI DEL TOT TINTINÒLEG, els dibuixos, m'agraden per nets i polits pero els arguments, alguns fins i tot li han dut problemes com Tintín al Congo. El que m'ha cridat l'atenció és que LA SENYORA, JA ET DIC DE VUITANTA I ALGUNS anys, i andalusa conegués Tintin, si poguessim fer pel barri on viu alguna enquesta, de la seva edat, no crec que gaires en sabessin res del xicotet.

  ResponElimina
 4. Oleeeeeeeeeeeeeeeeee por la agüela ¡

  ResponElimina