ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 7 d’octubre de 2015

LA NOIA QUE S'HA POSAT A BALLAR


I la noia s'ha posat a ballar, ja va posar glamourosa per una revista fa un temps, i ara copiant a Michelle Obama ha calcat el ball que ella va fer a la TV nordamericana de la cançó de Bruno Mars, és petita grassoneta i rabassuda i té cara de gastar molt mala bava, però s'acosten eleccions i convé semblar que són humans, que són com la gent del carrer, la gent corrent, i au, a ballar a l'Hormiguero la vicepresidenta del Govern Espanyol d'Espanya. 
I mira que ho havien criticat aquest tipus d'actuacions els del Pp, quan les catalanes amb el ball de l'Iceta, però els ideólegs de cartró pedra del Pp davant la campanya que s'acosta han decidit que s'ha de donar una imatge de sencillesa, de simpatia, de gent corrent i au, a fer el pena penita pena a l'hormiguero i a declarar que Mariano Rajoy és 'bailongo'. Jo, no el veig ballant ni la yenka. Potser s'han inspirat els del Pp en 'bailad, bailad malditos' que segur no han vist, però potser seria millor pensar que ho han fet amb aquesta cançó de Serrat....

 
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. jajaja..el Iceta no va para barítono ¡¡¡ jajajaja

  ResponElimina
 2. Por otro lado, te has de fijar como todo está preparado..¿ Cúando has visto a esta persona llevar tejanos en una televisión ?..¿ y cuando has visto a la vicepresidenta llevar zapatillas deportivas ?...Todo preparado, ya sabía ella que le tocaba bailar..y bailó.

  ResponElimina
 3. i els dies que debia fer que assajava a casa, o potser allí mateix.

  ResponElimina
 4. també hi ha els castrati a l'òpera

  ResponElimina