MALEÏDA HEMEROTECA

Quan el PP defensava Rato de les "caceres" contra ell - eldiario.es -

Arenas en la Convenció del PP de 2002 va atacar al PSOE per la seva "cacera" contra Rodrigo Rato i família. Aznar amenaçava Zapatero per les seves preguntes sobre els negocis de Rato: 'Per aquests senders de la demagògia llisca cap al precipici. Estigui atent a la caiguda'. 

Any 2002. La oposició acusa a Rodrigo Rato i  familia de tenir crédits ventatjosos per la seva condició de Vicepresident i de tenir negocis incompatibles amb la seva condició de ministre.  okdiario ha desvetllat que els crédits ventatjosos y las condonacions varen existir. El PP reacciona i, en la seva Convenció de 2002, Arenas defensa Rato i arrenca més d'1 minut d'aplaudiments al vicepresident per la seva gestió i per "la cacera" a la qual està sent sotmès. "L'afecte de tots després de la cacera infame, la cacera denigrant que han suportat ell i la seva família per una oposició obstinada a erosionar i no a presentar propostes"

 Aznar, és clar, també va sortir a defensar al seu vicepresident que llavors era el favorit per succeir-ho. Va atacar a Zapatero per les seves preguntes sobre els negocis de Rato: 'Per aquests senders de la demagògia llisca cap al precipiciEstigui atent a la caíguda' i es va negar a que hi hagués una comisióo d'investigació.
Rafael Hernando, a pregunta d'Ignacio Escolar, va dir a laSexta Noche que nadie había podido imputarle nada a Rato durante su etapa de Ministro... ¿Seguirá pensant el mateix?
Comparteix:  

Comentaris

 1. Una cosa si que es cierta, que el tal director del OKdiario, el E Inda, nos guste o no, está sacanda un montón de trapos sucios de los del PP que ni siquiera La Vanguardia , que no digo El Pais, es capaz de investigar , y por supuesto de trasmitir a la opinión pública.

  ResponElimina
 2. SI, PERO INDA ES UN PAIO QUE NO M'AGRADA GENS, es llefiscos, ranci, antic,,, uff! em fa repelús

  ResponElimina
 3. siii pero ni la Vanguardia, ni el Pais, ni el Periodico diuen rés de rés de aixó...

  ResponElimina
 4. aquests tenen un amo que els paga i han d'anar en compte amb el que publiquen. A banda, la desaparició dels periodistes que ha donat pas als becaris genera aquestes mancances. Pensa que el periodisme ha mort, a penes en queden alguns i estàn en vies d'extinció, ara, no et confonguis, Indra. Marhuenda i els de la seva ralea no són periodistes, són rates de claveguera del periodisme groc.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada