Almenys 14 refugiats, entre ells set nens, han mort aquest dimecres ofegats a l'enfonsar-se la barca amb què es dirigien a l'illa grega de Lesbos des de les costes turques. A més de recuperar 14 cadàvers, les patrulleres marítimes turques han pogut salvar 27 passatgers de la barca, informa el diari 'Hürriyet'.
Els refugiats, de qui no s'ha precisat la nacionalitat però es creu que poden ser sirians o iraquians, es van fer a la mar en una barca de fusta des de la costa del municipi turc d'Ayvacik, per travessar el braç de mar d'uns 10 quilòmetres d'ample que el separa de l'illa de Lesbos.
Van emprendre el viatge i, quan van notar que la barca començava a fer aigües, van intentar tornar, al veure que s'enfonsava.
Ja no és noticia de portada, surt bastant avall al digital de 'el periódico', potser per què no hi ha cap foto de cap nen boca terrosa a la riba i ja no té interés un socorrista plorant d'impotència a la platja. 
No sé per què els diuen refugiats si a Europa ningú els vol donar refugi i se'ls van pasant d'un país a l'altre, fins i tot la Sra Merkel ha fet marxa enrere i ja comença a posar condicions per acollir-los a Alemanya.