ACABEM AMB L'ATUR


Daniel Lacalle: Es poden crear milions de llocs de treball en molt poc temps. L'economista presenta 'Acabem amb l'atur', un llibre en el qual exposa les mesures que veu necessàries per fomentar l'ocupació a Espanya. La Vanguardia.

En aquesta sèrie d'economistes que han calat en la societat, Daniel Lacalle ha arribat a un gran públic gràcies a una combinació de simplicitat en les seves explicacions, un constant anàlisi de l'actualitat econòmica i un bon desplegament a les xarxes, on interactua diàriament amb seus seguidors. Recentment ha publicat el seu últim llibre, Acabem amb l'atur (Deusto), en el qual proposa una sèrie de mesures amb les quals reduir l'elevada taxa d'atur espanyola, un dels grans mals maximitzats per la crisi econòmica.
Lacalle combina en una mica més de 300 pàgines mesures que es podrien aplicar en un curt termini, com facilitar la creació d'empreses o la reducció d'impostos, amb altres mesures estructurals, com implementar la matèria econòmica en els àmbits educatius i la reducció de la mida i paternalisme d'una administració pública que veu "hipertrofiada".

No se a que espera qui acabi formant abans Govern a la Generalitat o a Madrid, per fitxar a aquest senyor, que en quatre dies pot arreglar el problema de l'atur, això si, quan se li passi la resaca. Tenia jo un cap que deia que els contables eren com la fulana, no servien per a gran cosa pero s'havien de tenir l'un i l'altra, i molt em temo tot i pecar de rfeduccionista que amb els economistes succeeix el mateix, de fet, venen a ser una espècie de forenses que diseccionen el cadàver quan ja no hi ha res a fer. Aquest Sr. Lacalle però, proposa mesures concretes i es vanta d'acabar amb l'atur en quatre dies. A que esperen doncs per fitxar-lo.

Bona sortida i entrada d'any!
Comparteix:  

Comentaris