ESPAÑA DE COÑA


De manera obscenament cíclica, el Pp insisteix en el temà del català a l'escola, cíclica vol dir quan s'acosten eleccions i en plena campanya va Rajoy i diu a Tele 5 la bestiesa de que el castellà a l'escola a Catalunya no es pot parlar. I aquest és un tema que aquí molesta especialment, no nomès per que no és cert, sinó per què l'ùs que en fa el Pp és mesquí, miserable, com ho és quan diu en algún video electoral que ens estima. Caram! hi ha amors que maten.

Els constants casos de corrupció s'han de tapar com sigui, i Catalunya, tot lo català sempre és l'ase dels cops, el que rep totes les garrotades, injustes sovint, però garrotades, que això sempre els dona vots Ebre enllà.
L'eslogan del Pp es 'España en serio' però com ens expliquen aqui, ells mateixos se l'agafen amb coña.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Francesc, diguin el que diguin: "Contra Cataluña lo que haga falta". El cas del Castellà a l'escola catalana em té fins "allà". El que no diuen és que aquí quan han acabat el cicle de primària s'ha estudiat, es parla i s'escriu igual que tot arreu i, encara més, millor inclús que en alguna Comunitat. (que no ho se, perquè no ho diuen) Aquests números no els invento jo. Vénen de Madrid. Els que fan servir això que dius no sols és el PP, els altres també.
  Espanya mai entendrà que en qualsevol lloc on es parlin dues llengües (no cal que sigui Catalunya) s'ha pren millor la segona. Coses d'ells, Francesc.

  ResponElimina
  Respostes
  1. es cert, també els del PSOE de tan en tant es posen amb aquest tema. I el cert és que els nens catalans tots parlen català i castellà, però noi, els costa d'entendre que és aixi, o no els hi convé entendre-ho.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada