Les lleis, la Justicia, les religions. han estat creades nomès per fotre l'home, aquesta és la seva principal finalitat, deia Fuster i a fé que tenia raó. Explicaré una història personal que reflecteix una part d'aquesta afirmació.

El pare va morir el dia 23 d'Octubre passat sense deixar testament, ni autorització per disposar dels diners que tenia a la Caixa. Els pasos que hem de fer els 3 germans per disposar d'aquests diners són els següents: Com resulta que no apareix el llibre de familia (ves tu a saber on és), fa falta un certificat del Casament dels pares, després he d'anar al Notari per que dues persones que no siguin de familia diguin que nosaltres tres som fills dels nostres pares (in abintio o quelcom així en llati és diu la cosa), la prova de d'ADN de mment encara no la emanen, ah! i no n'hi ha prou amb el DNI de cadascú, fa falta a més a més una copia de la partida de naixement des tres germans, com si no constés al DNI que és un document oficial.
Amb tot aixó, s'ha d'anar a la Caixa a presentar aquest document del Notari i la Caixa farà un certificat del saldo que hi havia a la llibreta el dia de la mort del pare, una altra bestiesa inùtil, amb la llibrea posada al dia, ja consta el saldo que hi havia. Amb tot això s'ha de tornar al Notari per fer un acceptació de l'herència, tornar a la Caixa i després, si (espero) disposar dels diners.

Cap d'aquests pasos és realment necessari si els tres germans es presenten d'acord a la Caixa, sinó fos per que en el fons ot aquest prcocés és un caixa cobri per que visquin notaris i altres interfectes amparats per la llei; de fet ser Notari és la hòstia, cobren per donar fe de certeses prou paleses, o sigui d'obvietats obvies. País! i tot per no deixar testament que tot plegat costa 35 euros de res, i a sobre, el Pare tampoc ens va veixar diners a Suïssa com el Florenci, que aquest si que era un pare com cal.