Holanda accepta que les classes de conduir es paguin amb sexe. Les autoescoles holandeses no infringeixen la llei si accepten sexe a canvi de classes de conduir. Almenys així ho ha assegurat no un, sinó dos ministres neerlandesos. El responsable de Justícia, Ard van der Steur, i la de transports, Melanie Schultz, consideren que aquest intercanvi de favors, cada vegada més habitual a Holanda, no suposa un delicte ni tampoc seria prostitució.

L'únic requisit és que l'intercanvi ha de ser entre persones majors d'edat, segons afirma el diari DutchNews. "Al cap i a la fi, els actes sexuals en aquest cas no s'estarien pagant amb diners, sinó amb classes de conduir", escrivia van der Steur en una carta on donava resposta a 15 preguntes registrades pel president del grup parlamentari de la Unió Cristiana, Gert-Jan Segers.

La notícia va saltar el 2014, quan la policia va obrir una investigació a una autoescola de Rotterdam en la qual suposadament s'oferien classes a canvi de sexe. Tot es negociava a través d'internet, on es podien trobar anuncis d'aquest tipus: "Hola, boniques dones (sense carnet de conduir)! Sóc un home solter i tinc la meva pròpia autoescola. A ella poden acudir dones boniques per treure's el carnet. El pack que ofereixo és complet: inclou totes les classes i els exàmens. La candidata escollida pot venir a les classes fins que obtingui la llicència. Gestionarem tot de manera discreta i segura. La dona que vulgui assistir a les meves classes haurà vestir roba calenta (sexy), com mitjes amb lligues. Pot respondre a aquest anunci si és de Vlaardingen, Schiedam, Delft, Rotterdam, Ridderkerk o Dordrecht; també si ve de més lluny, però en aquest cas ha de venir sola des de l'estació, encara que després de cada lliçó jo la puc acostar a casa seva. Pot contactar amb mi per correu electrònic; responc el mateix dia ".

"És important que la iniciativa -argumenta Ard van der Steur- surti de l'instructor, que ha de centrar-se en oferir classes. Després, el pagament es realitza mitjançant actes sexuals. La prostitució és una cosa diferent "ja que comença" amb una oferta sexual de la prostituta a canvi d'un pagament ".

No obstant això, algunes dones han començat a contravenir les paraules del ministre holandès i han començat a publicar anuncis com el següent: "Busco un professor de conduir a la zona de Nijmegen. Tinc 19 anys, sóc blanca i rossa, prima amb corbes, copa B de sostenidor, cintura fina ... Molt sexy. Molt bona en sexe oral i amant dels homes salvatges. A causa dels alts preus, no tinc manera de pagar per les classes de conduir. Quin professor d'autoescola em pot ajudar? Ofereixo el meu cos i les meves habilitats a canvi. Si sempre has somiat amb una noia rossa i calenta com les de les revistes porno i pots impartir classes de conduir, contacta amb mi ".

De fet, il·legal no és, el que no es jo com s'ho prendran les feministes i els de la violència de gènere, que per molt menys munten un sarau. Ja cal organitzacions han demanat al Govern que prengui cartes en l'assumpte, sobretot perquè a Holanda és possible començar a treure el carnet de conduir des dels 16 anys i mig. "Cada vegada hi ha més joves a les autoescoles que podrien estar involucrats en aquests intercanvis. No podem tancar els ulls ", va dir Tom Huyskens, portaveu de l'associació de venedors d'automòbils Bovag.

El problema és que això es podria aplicar a qualsevol transacció, com a Menorca quan a canvi d'una felació li regalaven a les noies una beguda, i es podria posar també en pràctica en les Perruqueries unisex, supermercats, botigues de eletrodomèstics, de roba, etc etc, fins i tot llibreries. A les esglèsies ho veig ja més difícil, encara que es podrien negociar les confessions, i fins i tot per aquest sistema es podrien comprar legalment vots ads ciutadansla. Com veieu, la gamma de possibilitats que s'ofereixen és àmplia i no se jo si els dos ministres neerlandesos han estat conscients de la transcendència de la seva decisió, més propera al llibertinatge, el caos i el despendole,  que a la llibertat de cadascú.

En el cas d'Espanya, ara per què estan en funcions; però no veig a Ana Pastor i Rafael Català aprovant aquesta manera d'acceptar sexe a canvi de classes de conduir com han fet els seus homònims holandesos, i no dc ja Jorge Fernandez Díaz, i ull, que si a sobre són catalans, els engarjola.