BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » ACTUAR D'OFICI PEL PROPI BENEFICI

ACTUAR D'OFICI PEL PROPI BENEFICI

- Francesc Puigcarbó - dissabte, 9 de gener de 2016 - 9.1.16


El Jutge únic del Comitè de Competició ha sancionat amb dos partits al davanter uruguaià del Barcelona Luis Suárez per l'incident que suposadament va protagonitzar amb jugadors de l'Espanyol al túnel de vestidors del Camp Nou després del derbi coper de dimecres passat. El criteri del Jutge únic, és diguessim que un xic peculiar, sanciona a Luis Suárez amb dos partits, i en Pau López, el porter de l'Espanyol que el varen enxampar les cámeres de la tele trepitjant Messi a posta, (fixeu-vos que mira primer per no errar en la trepitjada) no l'han sancionat, i era en cas d'haver-ho vist l'arbitre o l'arbitre assitent, penalty, expulsió i quatre partits de sanció. A banda, Pau López és un mentider, menteix quan diu que ell mai faria res que pugués perjudicar a un company de professió. Les càmeres de movistar+ l'han deixat ben retratat.

Dic peculiar referint-me al jutge únic, perquè quan Ronaldinho era Ronaldinho, varen anar de bòlid augmentat la imatge d'un partit crec que al camp del Rayo, buscant desesperats un cop de colze de Ronnie per sancionarlo. El jutge únic actua d'ofici pel propi benefici segons li convé o interessa i normalment ho fa si afecta o pot afectar al Barça. Casualitat? no, prevaricació i connivència.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

2 Comentaris :

 1. Creo que no se puede simplificar, Francesc. Mira, y siempre según mi criterio, que ya sabes no es el más acertado.
  Pienso que los árbitros están todos presionados. Hay jugadores que les facilita la labor: Imiesta, Chavi, Pujol...yo que se ¡¡¡ y un montón más que no se quienes son porque no se habla de ellos, porque ellos lo evitan, en el campo y en la calle...
  Suerez es un peligro porque siempre está dispuesto a dejar el equipo con 10.
  Piqué es un peligro, porque es un bocamoll de ruleta, y tentar a la suerte puede significar perderlo todo.
  Y Neymar es un niño de fabela en un avión de su propiedad.
  El problema son las señas de identidad, que se han perdido a la medida que las de la industria se han posicionado. Hoy, la mayoría de estas personas pertenecen a empresas. Adidas, Nike o la que sea...Ellos son meros representantes, peor no son representantes del equipo y la afición.
  Ya no hay Reixacs, ni Sadurnises, ni Eladios...todo eso se perdió en cuanto entró un señor llamado Cruiff,,,la globalización.
  Un abrazo
  salut

  ResponElimina
 2. de seguir així, algu prendrà mal. Despres tot seran lamentacions.

  ResponElimina