LLEGENDES NO TAN URBANES


La xarxa i els mitjans van poblats de llegendes urbanes: que si Elvis viu, cocodrils a les clavegueres, chemtrails, la noia de la corba, el pont dels laments ... etc. En una de les nostres primeres estades a Lanzarote, a mi que m'agrada xerrar amb tothom, ho feia de tan en tant amb un pobre, un desheretat, un esparracat, vestit de parracs i fins i tot sense sabates, portava l'home els peus embolicats en bosses de plàstic, i diria que portava anys sense que l'aigua tret de la pluja, li toqués i olia francament malament.
No parlava mai del seu passat quan encara era persona, en això era molt reservat, però tenia prou cultura i comentava moltes coses, una d'elles era que, segons ell, Hitler i Eva Braun no s'haurien suïcidat, que era mentida, un engany, i s'havien refugiat en una finca a Tenerife. Deia l'home que ell no els havia vist però el seu pare que va ser qui li va explicar la història si, i que més nazis s'havien refugiat a les Canàries.
No li vaig fer gaire cas, ja que tambén deia que havia albirat ovnis i fins i tot havia entrat en contacte amb els tripulants d'una nau en una platja de Playa Blanca feia anys ... quan allò encara era verge - sentenciava -.

Ja fa cinc o sis anys que no el veig, i, o ha migrat a un altre lloc o ja ha traspassat, ja que l'home era molt gran; la qüestió és que ahir en llegir aquesta notícia, vaig pensar en el ......


DESCLASSIFICATS REVELEN QUE HITLER VA FINGIR LA SEVA MORT I VA FUGIR A LES CANÀRIESEl líder de l'Alemanya nazi Adolf Hitler i la seva amant Eva Braun no es van suïcidar al seu búnquer com es creia anteriorment, sinó que van fugir a les assolellades Illes Canàries, afirma un grup d'investigadors segons informació del portal britànic 'The Mirror'.

Després d'estudiar desenes d'arxius del FBI recentment desclassificats, els experts van arribar a la sorprenent conclusió que Hitler va fingir la seva pròpia mort. "La narrativa que el Govern (dels EUA) ens dóna és una mentida si ens fixem en els arxius", assegura Bob Baer, ​​un agent veterà de la CIA.

"El que estem fent és tornar a examinar la història, la història que pensem es va resoldre amb la mort de Hitler al búnquer, però no tenim cap prova del llançament", ha afegit.

Un dels documents desclassificats assenyala: "els oficials de l'Exèrcit nord-americà a Alemanya no han localitzat el cos de Hitler i no hi ha cap font fiable que certifiqui la seva mort". Per la seva banda, el exinvestigador de crims de guerra de l'ONU John Cencich, suggereix que el dictador nazi va passar un temps a les Illes Canàries, a Tenerife, abans de traslladar finalment a l'Argentina.

Entre les proves descobertes que corroboren aquesta nova versió, els investigadors van trobar que el cos de Hitler trobat per les tropes soviètiques era uns 12 centímetres més petit que la seva alçada real, mentre que en el crani el forat de la bala també era menor del que hauria d'haver estat.

"El que sí sabem, de proves, és que Hitler i Braun tenien dobles, amb els que podien haver muntat una perfecta escena del crim", va dir Cencich. A més l'estudi va revelar l'existència d'una xarxa de túnels que oferien una via d'escapament a l'aeroport de Tempelhof a Berlín, des d'on podria haver escapat a Espanya. REUTERS - RT.COM
Comparteix:  

Comentaris

  1. Ha habido toda una red para ocultar los jerifaldes nazis. Odessa fue una de ellas.
    No ha de extrañarte nada, antes bien, ha de extrañarte que no las hubieran hecho
    salut

    ResponElimina
  2. de fet, consta que a les Canaries n'hi vàren anar uns quants de jerifaltes nazis, podria haver-hi anat l'Adolf tambè. De fet a mi ja m'ho semblava a Puerto del Carmen quan el veia, LI HO DEIA A LA NURI, AQUEST SENYOR DEL BIGOTI EM SONA i no sé de que.....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada